piscancek -> RE: hlačne bombažne pleničke (13.9.2006 17:11:12)
|
preden sem rodila, sem bila 100% odločena, da bomo uporabljali le te pleničke, ker so bombažne, pa prijazne okolju, pa še na koncu te pridejo cenej. Na srečo imam zdaj možnost, da sprobam te pleničke. Nisem zadovoljna, ker mi vedno vse premoči, očitno se res moraš navadit na te pleničke in pol je ok. pa moti me še to, ker pravijo da je dovolj, če imaš dvojne oz. trojne prekrivne hlačke, in da jih sam posušiš ko so mokre. Men se pa želodec obrača, ko sam pomislim, da bi te posušene hlačke dala naši princeski nazaj na rito.[sm=smiley29.gif] Če pa bi hotla imet tolk hlačk kot pleničk bi blo pa mal drago[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/zmeden.gif[/image]. No, pa še to je, da nimama sušilca in se nama te pleničke zelooo dolgo sušijo. Pozimi verjetno ni panike, ker jih lahk daš na radiator, poleti ti jih pa tud sonček posuši..., če je sonček. Drugače sem se pa js pogovarjala s kolegico, ki jih uporablja in je zelooo zadovoljna. Najboljš da si prebereš na Racmanovi oz. Štorkljini strani, tam boš dobla kr dost inf. Mi smo zdaj kr lepo na Muellerjevih pleničkah, pa smo kr zadovoljni.
|
|
|
|