Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Paket ob rojstvu otroka ali denar? 13.9.2006 11:40:39
|
|
|
|
neisha
|
Jaz se bom sicer odločila za denar, ampak sem slišala, da so stvari v paketu kar kvalitetne.
|
|
|
|
RE: Paket ob rojstvu otroka ali denar? 13.9.2006 11:44:13
|
|
|
|
Mina1
|
Odvisno od tega, koliko in kaj že imaš oz. koliko si sama lahko privoščiš. Jaz sem vzela denar.
|
|
RE: Paket ob rojstvu otroka ali denar? 13.9.2006 11:44:28
|
|
|
|
bskrle
|
Sama sem vzela denar, znanka pa je zelo pohvalila trip-trap stolček.
|
|
|
|
RE: Paket ob rojstvu otroka ali denar? 13.9.2006 11:47:11
|
|
|
|
*metuljčica*
|
SAMA SEM VZELA PAKET PRI PRVI NOSEČNOSTI, STOLČEK TRIP-TRAP IN JE ZELO OK PA TUDI STVARI SO BILE DOBRE NOTRI, KER JE TUDI KOVTRČEK, KAPICE, PAJACKI, POVIJALKE, TETRA PLANICE, BRISAČA,...
|
|
|
|
RE: Paket ob rojstvu otroka ali denar? 13.9.2006 12:11:29
|
|
|
|
honey
|
Jaz sem vzela denar, ker sem veliko oblačil dobila, voziček mi ni bil všeč, stolček sem pa tudi dobila, tako da mi ne bi nobena stvar prišla toliko prav, kot denar, pa sem raje sama kupila tisto, kar mi je bilo všeč.
|
|
|
|
RE: Paket ob rojstvu otroka ali denar? 13.9.2006 12:21:20
|
|
|
|
srki
|
Ker sem oblekic imela že dovolj, sem vzela denar in potem nakupila še ostalo, predvsem sem se kar s plenicami, kremami za ritko in vlažilnimi robčki oborožila.
|
|
|
|
RE: Paket ob rojstvu otroka ali denar? 13.9.2006 12:27:50
|
|
|
|
TONČI.
|
Za denar, si raje sama izberem.
|
|
|
|
RE: Paket ob rojstvu otroka ali denar? 13.9.2006 12:38:35
|
|
|
|
Anonimen
|
Ja a ni bolše da si sama zbereš za tiste 5o. ooo tisoč kar je tebi všeč sej da ne boš mislila da je v paketih kaj več noter čisto nič če ni še manj. Veš kaj vse lahko za ta denar kupiš ogromno cotic... tam maš pa par kompletkov. Ne vem če si pametna vzemi denar!Jaz sem ga prvič in ga bom sedaj tudi.
|
|
|
|
RE: Paket ob rojstvu otroka ali denar? 13.9.2006 12:56:59
|
|
|
|
GATA
|
Jaz sem vzela denar, ker sem ogromno stvari dobila.
|
|
|
|
RE: Paket ob rojstvu otroka ali denar? 13.9.2006 12:57:50
|
|
|
|
škratek
|
Zdravo! Mi smo tudi vzeli denar. Potem pa lahko kupiš tisto kar je tebi všeč in takrat, ko rabiš.
|
|
|
|
RE: Paket ob rojstvu otroka ali denar? 13.9.2006 13:40:47
|
|
|
|
BarbaraE
|
Midva sva vzela paket in sicer tistega s trip-trap stolčkom. In sva potem pofotkala, ko sva odpirala paket, da bo spomin. Zdaj v drugo bova pa denarčka, ker imava tako ali tako vse od prvič.
|
|
|
|
RE: Paket ob rojstvu otroka ali denar? 13.9.2006 13:54:40
|
|
|
|
Pikabu
|
Anonimna, sploh ni res, da so paketi slabi. Mi smo v prvo vzeli paket s stolčkom in smo bili zelo zaodovljni. Ko sem sedaj pregledovala cunjice, so se tiste iz paketa mnogo lepše ohranile kot nekatere kao cenjene firme. Zdaj v drugo sva pa denar, ker pač vse imava, samo zaradi stolčka se pa ne splača, da imam vse podvojeno in bomo stolček naknadno kupili. Je odvinso od tega, kar rabiš in kaj ti prav pride. Če vse imaš, potem je res bolje denar, se mi pa od teh paketov zdi najboljši ta s stolčkom, pa mogoče pri prvem otroku tisti s štorkljo, ker ima več oblačilc, lupinice pa vozička pa jaz ne bi jemala.
|
|
|
|
RE: Paket ob rojstvu otroka ali denar? 13.9.2006 14:11:38
|
|
|
|
lelaval
|
Jaz sem voziček kupila, prav tako avtosedež, lupinico in stolček za hranjenje pa dobila. Tako, da sem raje vzela denar. Pa cotk sem tudi dobila ogrmno, nekaj pa kupila. Sem jih lahko izbrala tiste, ki so meni bile všeč.
|
|
RE: Paket ob rojstvu otroka ali denar? 13.9.2006 14:30:55
|
|
|
|
Maxica
|
Jaz sem obakrat vzela denar in si kupila pač tisto, kar sem rabila in želela.
|
|
RE: Paket ob rojstvu otroka ali denar? 13.9.2006 15:24:38
|
|
|
|
Anonimen
|
Jaz sem vzela denar.
|
|
|
|
RE: Paket ob rojstvu otroka ali denar? 13.9.2006 15:45:08
|
|
|
|
sato
|
Jaz sem tudi obakrat vzela denar in kupila tisto, kar sem potrebovala za . Nekaj stvari so mi posodile prijateljice ( predvsem pripomočke- ležalnik, lupinico, igralno podlogo - za prijateljice ), kupila pa sem voziček, oblačila, kozmetiko...
|
|
|
|
RE: Paket ob rojstvu otroka ali denar? 13.9.2006 17:10:42
|
|
|
|
Anonimen
|
Jaz bom vzela pa zavitek z lupinico, sem najprej nameravala denar pa sem ugotovila, da še nimam enih stvari, ki so noter, sploh pleničke, pa dekica še mi manjka, pa lupinica pa še kake drobnarije. Kake so pa kaj barve teh oblačilc? Ker na slikicah so same neke živo rumene, pa mi to ni všeč
|
|
|
|
RE: Paket ob rojstvu otroka ali denar? 13.9.2006 17:15:57
|
|
|
|
noe
|
Jaz sem tud vzela denar, pa sem mu kupla PP plikota
|
|
|
|
RE: Paket ob rojstvu otroka ali denar? 13.9.2006 21:27:26
|
|
|
|
**Petra**
|
Jaz sem prvič vzela denar, ker sem dosti stvari za oblečt dobila, opremo smo kupili, tako da bom v drugo tudi vzela denar.
|
|
|
|
RE: Paket ob rojstvu otroka ali denar? 13.9.2006 21:38:11
|
|
|
|
Sofi
|
Tudi mi smo obakrat vzeli denar. lp
|
|
RE: Paket ob rojstvu otroka ali denar? 13.9.2006 22:15:44
|
|
|
|
sonchica
|
denar smo vzeli
|
RE: Paket ob rojstvu otroka ali denar? 14.9.2006 11:23:29
|
|
|
|
pikicaa
|
Jaz sem vzela paket z stolčkom trip-trap in sem bila zelo zadovoljna. Veliko uporabnih stvari dobiš zraven.
|
|
RE: Paket ob rojstvu otroka ali denar? 14.9.2006 12:41:42
|
|
|
|
BarbaraE
|
Matejka81 - barve oblekic so nevtralne. Vem pa, da mi ni bila všeč barva nahrbtnika, ki je bil v paketu, pa sem klicala v Artplet Kočevje - tam skompletirajo paket in sva šla z možem zamenjat nahrbtnik - brez problema. Tako da bi se najbrž dalo tudi glede oblekic zmenit, če ti ne bi bile všeč.
|
|
|
|
RE: Paket ob rojstvu otroka ali denar? 17.9.2006 10:53:09
|
|
|
|
Anonimen
|
Jaz sem prvič vzela paket z stolčkom tri-trap in sem super navdušena. Bi ga vzela tudi zdaj, če mi ga ne bi za prvega prinesel še stric. Tako da je bil eden sedaj pri nas, eden pri mojih, sedaj bosta pa oba pri nas. Pri drugem bom vzela denar. Mi je pa žal, da ni paketa samo s tetra pleničkami, ker so mi bile povijalne plenice iz paketa bolj všeč, kot pa od sestrične, ki jih je kupla verjetno v baby centru (te iz paketa so bol elastične in jih bolje poviješ okoli, one pa so bolj toge in proti koncu ga že skor nisem več mogla not povit).
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...
Zadnje s foruma
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?