DM babybonus - vprašanje (Polna verzija)

Forum >> [Dojenček] >> Starši čvekamo

Sporočilo

Pikapolonica -> DM babybonus - vprašanje (13.9.2006 11:09:53)

Hojla!

Samo tole me zanima. Julija sem rodila in se potem seveda prijavila za DM babybonus. Pred kratkim pa sem dobila domov knjižico bonov na kateri piše: 1. knjižica bonov. A to pomeni, da dobimo kasneje še kakšno?

Kako je bilo s tem v lanskem letu?

LP, Pikapolonica [sm=pikapoka.gif]

Alisa -> RE: DM babybonus - vprašanje (13.9.2006 11:13:14)

Jaz sem vprašala v DM pa mi je prodajalka rekla da po pol leta dobimo baje še eno knjižico. Drugač pa nikjer ne piše nič o tem. Tko da bomo vidl.

AKŠ -> RE: DM babybonus - vprašanje (13.9.2006 11:14:10)

ja verjetno

jaz sem rodila lansko leto in sem do sedaj dobila dve.....

verjetno

kaj pa kaj letos ponujajo? A je letos tud avto za vikend? (mi smo to lani izkoristil in je blo prov fino)

Mina1 -> RE: DM babybonus - vprašanje (13.9.2006 11:43:16)

Ja, še kar vse prihaja, boni, brošurice...

ajdaN -> RE: DM babybonus - vprašanje (13.9.2006 11:44:01)

Eno dobiš takoj ko pošlješ, eno pri pol leta, eno pri enem letu (+ knjigico). Za naprej pa ne vem.

Avta pa letos ni v ponudbi, razen če je v tisti pri 1 letu, ki je še nismo dobili.

Eviii -> RE: DM babybonus - vprašanje (13.9.2006 11:48:07)

mi smo malo pred dopolnjenim sestim mesecem prejeli ta drugo. in so prou fajn stvari not, za mamico tudi [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image].

AKŠ -> RE: DM babybonus - vprašanje (13.9.2006 11:50:14)

ja sej fora je v tem, da na lisku kjer je avto, ni nikjer napisano baby bonus št.!!! To po moje hočjo mal zakrit da jih nebi tolk pokoristil....kaj pa vem...vsaj lansko leto je bilo tko....

Bolj skrite so bile tri stvari (avto za vikend ali nakup v avtohiši za 10.000 SIT ali nekja glede tehničnega pregleda, + cenejši nakup otroškega avto sedeža + cenejši nakup mladinske sobe)

tko da....poglejte vse listke...ne samo tiste, kjer na vrhu piše baby bonus št.

F*S*M -> RE: DM babybonus - vprašanje (13.9.2006 15:23:23)

akš letos tega ni, sem vse 5x pregledala ko si mi rekla

sato -> RE: DM babybonus - vprašanje (13.9.2006 15:49:46)

Jaz pa sem decembra dobila prvo, potem pa nič več -pa je že devet mesecev, kar sem rodila. [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/zmeden.gif[/image]

AKŠ -> RE: DM babybonus - vprašanje (13.9.2006 15:57:57)

ihihi - mogoče smo jim pa v prejšnji skupini nosečk preveč km na avtih nažgal pa so ukinli....[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image]

sej ne - hecam se - mogoče bo pa to v naslednji brošurici...

smokvica -> RE: DM babybonus - vprašanje (13.9.2006 15:58:25)

zanima me kako dobiš te bone?
4.8.2006 smo dobili fantka Žiga

AKŠ -> RE: DM babybonus - vprašanje (13.9.2006 16:11:28)

v DM-u vzameš (ali jim pa rečeš) za vprašalnik babybonus. Ga izpolniš, narediš kopijo rojstnega lista od bebice in pošlješ na naslov, ki je na vprašalniku - to je vsa umetnost...

Stran: [1]