Anonimen -> RE: očitno ne bo treba.. (13.9.2006 10:13:07)
|
Sicer ne sledim tvoji zgodbi in ne vem točno kako dolgo že poizkušaš zanositi ampak vendar.... Meni so se dogajale podobne stvari. Več kot eno leto in pol sva z možem probavala, pa nič....pol pa pregledi, HSG... Tudi meni se je večkrat zgodilo, da sem imela takšno menstruacijo, zelo elikokratse mi je zgodilo, da mi je zelo zamujala....za vse to so bili krivi "živci". Problem je v tem, da ko se že končno odločiš za otroka, ga delaš in delaš, pol pa nič....Bila sem zelo razočarana in zelo zelo žalostna. Te občutke je zelo težko opisati. Vedno, ko sem dobila menstruacijo....solze.... Gore denarja sem zapravila za ovulacijske teste, nosečniške teste......pol me pa je moja ginekologinja postavila na realna tla!!! NE ZAPRAVLAT DENARJA ZA TE STVARI! ZGODILO SE BO TAKRAT, KO BOŠ NAJMANJ PRIČAKOVALA! Sledilo je še več pregledov, datum za ponovno operacijo me je že čakal ampak.... No in res se je zgodilo! Po približno dveh letih poizkusov - ko sploh nisem več imela usmerjenih misli na novega člana....se je zgodilo. Gužva v službi...nisem imela časa karkoli razmišljat v tej smeri, z možem sva samo sexala takrat ko nama je bilo, usmerjene samo na naju dva in ne nato, kako bova naredila otroka. Dan, ki ga v življenju ne bom več pozabila - nosečniški test je pokazal [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/modricrtici.gif[/image]. Res enkratni občutki, ki jih lahko še danes podoživljam. Upam, da se bo to zgodilo tudi tebi in vsem ostalim, ki si želijo dojenčka.
|
|
|
|