Gostilna v Mariboru (Polna verzija)

Forum >> [Partnerstvo] >> Poroka, krst, obletnice ...

Sporočilo

doroteja23 -> Gostilna v Mariboru (13.9.2006 9:44:02)

Kje bi bla kakšna pametna gostilna v okolici Maribora? Dobra hrana in dokaj ugodna?!!! RAbim za praznovanje krsta. LAhko tud kmečki turizem!!

al1* -> RE: Gostilna v Mariboru (13.9.2006 9:50:36)

Šarenac v Brestrnici - dobra hrana, zelo lepa okolica, velik prostor in zelo se potrudijo.

doroteja23 -> RE: Gostilna v Mariboru (13.9.2006 9:54:56)

al1 imaš slučajno telefonsko?

Brisani uporabnik -> [Brisano sporočilo] (13.9.2006 10:02:02)

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

al1* -> RE: Gostilna v Mariboru (13.9.2006 10:02:07)

Ti jo sporočim zvečer, če je do takrat ne najdeš!

malecka_mateja -> RE: Gostilna v Mariboru (14.9.2006 19:19:08)

jaz pa ti zelo priporočam kmečki turizem Markuš  blizu črnega barona v malečniku oz mb!imajo super hrano lepo okolje zelo solidne cene oz zelo poceni hrano in se zelo potrudijo!ja naj ti povem jaz se ženim čez en teden in imam tam poroko in je res super!imajo 1700 sit po osebi s tem da je v ceno šteta juha 2 vrsti 5 kosov mesa in mislim da 4 al 5 prilog ter solata po želji!imajo dobro vino ker ga sami deljao in vse je res super če rabiš telefonsko povej!
papa

doroteja23 -> RE: Gostilna v Mariboru (15.9.2006 11:32:01)

Malecka mateja hvala za info., ampak že imam ravno pri njih rezervirano. Me je včeraj klicala ker so jim ravno takrat eni odpovedali. Sem pa že večkrat slišala da imajo full super hrano. Tak da vseeno hvala. Mi lahko poveš koliko pa vas bo na poroki in pol po poroki kak ste se imeli in če si bla zadovoljna z vsem? Pa še to! Ali si že hodla tja. JAz še nisem pa me skrbi glede prostora. A je to vse v enem, da nebomo ki razdeljeni po sobah. Saj veš kaj mislim, ne?

Hvala

malecka_mateja -> RE: Gostilna v Mariboru (15.9.2006 11:49:52)

nas je na poroki 65 ljudi pa smo vsi v eni sobi!kolkiko vas bo na krstu?jaz sem že dostikrat bla tam moj je imel tuid tam fantovščino in vsak roj dan gori praznujemo!tako da ti nebo žal sigurno ne!v taveliki sobi jih sprejme tudi do 80 ali pa še malo več tako da brez skrbi neboste razdeljeni!kako pa bo vse skupaj pa ti javim!kdaj pa imaste krst?in kako je število?
papa

doroteja23 -> RE: Gostilna v Mariboru (15.9.2006 12:57:16)

Mi imamo krst 30-ga. NAs bo nekje 60 + 6 otrok. Ja vem veliko za krst, ampak je velika žlahta. Iz kod pa si, če smem vprašat?   

malecka_mateja -> RE: Gostilna v Mariboru (15.9.2006 21:08:19)

jaz sem iz tezna moj bodoči mož pa je 200 metrov od kmečkega turizma!no torej brez skrbi vsi boste v isti sobi!ta veliki!nebo ti žal!res ne!mi pa mamo 23 tako da ste en teden za nami!če bom v bližini pridem na deci!hec[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image][image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image][image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image]iz kot pa si ti?da boš mela krst v staršah?
LP papa

Stran: [1]