Sita -> RE: Tako PREKLETO sama (13.9.2006 8:12:54)
|
Imam 3 zelo dobre prijateljice, ki se tudi med sabo veliko družijo. Stare so: ena 36, druga 37 in tretja 38 let. Pa tudi nimajo sreče v ljubezni. Res se sprašujem, zakaj, saj so čudovite ženske in se moje otroke zmeraj očarajo, ker se znajo tako lepo ukvarjati z njimi. poleg vsega so vse zelo čedne in postavne. In obupane, ker ne najdejo pravega. Ena izmed njih je moja najboljša prijateljica. Zanjo lahko rečem, da je bila žal zmeraj strašno izbirčna in zelo je tudi zmeraj polagala veliko pozornost zunanjemu izgledu moškega. In take je imela - ki so se zavedali svoje lepote in letali s cveta na cvet. In še nekaj je: ne zna se odločati hitro. Predolgo premišljuje, ali bi le bil tisti, ki se pojavi pravi zanjo, ali se morda le igra z njo ali misli resno ... Sedaj prehitro daje vedeti, da hoče resno vezo in se že vnaprej boji razočaranja. Jaz pa ji pravim, naj se sprosti in prepusti - bo, kar bo - izgubit nima kaj, a ona pravi: "Jaz hočem moža in otroka, nimam več časa za igre ... " Potem se pa jasno vsak ustraši. Pa še en problem se je pojavil: vse tri mislijo, da so že toliko samostojne in neodvisne, da se ne bi mogle več komu prilagajat. Pa smo spet tam - pri prilagajanju ... Brez tega pač lahko ostaneš samo sam.
|
|
|
|