Dojenje, napenjanje, driska (Polna verzija)

Forum >> [Dojenček] >> Novorojenček, dojenček



Sporočilo


smeska -> Dojenje, napenjanje, driska (12.9.2006 12:50:57)

Mojega [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/duda.gif[/image] kar veliko napenja. Doma imam kapljice proti vetrovom pa se mi zdi, da ga predvsem pomirijo in mu ne pomagajo toliko.
Imam  Hippov komarčkov čaj, ki mu sicer malo pomaga ampak ima po njem drisko. Moram povedat, da sam pijem galexov čaj za dojenje, ki mi zelo pomaga, vendar ima naš mali po njem drisko.
Kaj naj naredim? Drugi čaji mi ne pomagajo, sem jih več poskusila, ta ki je pa v redu pa nagaja dojenčku?
res bi rada, da mojega ne bi napenjalo, ker je po več ur skupaj nemiren in nenehno opleta z nogicami in rokicami, pri tem pa se zelo napenja, da je včasih kar rdeč. Kako je s Plantexom? Ali pomaga proti vetrovom? Priporočate kaj drugega? Kakšne čaje kuhate in v kakšnem razmerju. Ter kje dobite sestavine?




Tia27 -> RE: Dojenje, napenjanje, driska (12.9.2006 13:15:27)

oj,najbrž nima driske, ampak bolj tekoče blato,ker vse te zadeve omehčajo blato,da ga ne napenja.Za drisko gre takrat če kaka tekoče 10 do 11 krat na dan.Mi našemu tud dajemo kaplice in je star 1 mesec, ter se pokakca 4 krat tekoče,drgač če pa kapljic ne bi dala bi bilo pa bolj kašasto blato,lp




ketnca -> RE: Dojenje, napenjanje, driska (12.9.2006 13:20:16)

Ojla!
Nisem zasledila koliko je tvoj malček star, ampak baje je kar normalno če jih napenja prvih 6 mesecev [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/zmeden.gif[/image]...
Našemu pomaga samo hippov komarčkov čaj, ker tistega ki je prav za prebavo (komarč kamilice janež)ne prenaša in ga zbruha. Če pa sem sama pojedla kaj takega kar mu ne odgovarja in ga zares matra in matra pa se zraven še napenja in vpije da vsi vemo da ne more "kakat" mu pomagam z kapljicami babynos ki jih dobiš v avstriji...
lp




ketnca -> RE: Dojenje, napenjanje, driska (12.9.2006 13:35:48)

Bi še dodala, da pogosto so krive tudi kapljice ad3 ki jih predpišejo po 6 tednu... tako da...




smeska -> RE: Dojenje, napenjanje, driska (12.9.2006 13:38:05)

Ja blato ima včasih tekoče, torej ni driska. Star je 2 meseca in včasih se mi res prav smili, ker ga tako napenja.




smeska -> RE: Dojenje, napenjanje, driska (12.9.2006 13:40:48)

AD3 smo že ukinili in dobili recept za D3. Sprva sem si rekla, da je vse to okoli AD3 in krčev larifari. Sam naš je bil zelo bogi po njih. Nismo ne spali, pa še čez dan sem bila vedno ob njem, še na stranišče sem šla težko. Brez njih je bolje.




lenika -> RE: Dojenje, napenjanje, driska (12.9.2006 15:07:32)

Bolje bo. Pri nas je bilo tako 2,5 meseca, sedaj pri 4 mesecih pa tega napenjanja ni več. To je baje naormalno za prvih nekaj mesecev.




Stran: [1]