Anonimen -> PREMALO PRILAGAJANJA (12.9.2006 12:01:10)
|
Naslov teme se nanaša prav na vse težke trenutke v zakonu oz. skupnem življenju dveh partnerjev - KO PREBIRAM VSE TO NA FORUMU ME KAR ZABOLI. Na kratko bom opisala svojo zgodbo. Z mojim sva začela pred štirimi leti. Takrat sem končala dolgoletno vezo (10 let). Takoj sem se zaljubila, tudi on, ker je bil drugačen. On je imel takrat ogromno problemov. Bil je brez službe, veliko laganja, prikrivanja preteklosti,... bal se je da me bo izgubil če jaz vse to izvem. Zelo mi je bilo težko. Nisem vedela ali naj vstrajam ali naj vse skupaj nekam zabrišem. Veliko sva se pogovarjala, kregala (vedno sva se spoštovala),...., ampak nikoli ni trpelo naše spolno življenje (napisala sem zato, ker vidim da je pri veliko parih to problem), nikoli ni popival in tako reševal probleme, vsepovsod sva hodila skupaj, za to niso vedeli ne prijatelji, ne starši, ampak sva vse reševala sama. Po dveh letih se je stanje zelo spremenilo. Dobil je službo in tako sva se odločila za otročička. Danes smo srečni, veseli in imamo se zelo radi. Mogoče ne boste razumeli kaj hočem povedati. Mislim da je v vezi dveh partnerjev najpomembneje to, da se znata partnerja en drugemu prilagoditi, pa če prav vam gre v tistem trenutku vse na živce. Tega pri večini ni. Sem zelo moderna ženska, zelo izobražena z zelo dobro plačo, vedno sem moža spoštovala, ga vspodbujala in mu pomagala. Tudi on mi je to v veliki meri vračal, je pa res, da oba gledava na to, da bo otrok SREČEN in otrok ne bo srečen, če ne bova srečna medva. To je moto v naši hiši!!!!!PROSIM VAS, DRAGE MAMICE IN OČKI, NAREDITE STANJE DOMA TAKŠNO, DA OTROCI NE BODO TRPELI!!!!!! Veliko se pogovarjite, ne glejte samo tv in visite na računalnikih, posvetite se en drugemu, prisluhnite partnerju, zahtevajte naj vam pove kaj si želi in obratno. Sem nova na forumu, in ko sem brala teme na tem forumu me je zelo pretreslo. BODITE POTRPEŽLJIVI, NI POTREBE DA GRESTE ZA VSAKO MALENKOST NARAZEN. REŠUJTE SVOJE ZAKONE. Ne podpiram pa tepeža, zmirjanja!!!! SREČNO!!!
|
|
|
|