|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   nosečnost-menstruacija??
12.9.2006 11:08:16   
krista2
Ne vem kaj se mi dogaja... Danes je 2. dan user posted image , ampak zelo blago, kot da bo konec. Pa tudi včeraj je bilo vse skupaj zelo blago, ker drugače imam kar močne menze.
Je lahko tudi možnost user posted image . Je katera od vas imela Men. in je bila noseča??
Kako je bilo pri njej??
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: nosečnost-menstruacija??
12.9.2006 13:05:10   
lol
Imam isti problem.Pri meni je trajalo samo tri dni,ponavadi jo imam od 5-7 dni.Tudi test sem že nardila pokazal negativno.Tudi meni pomagajte.

(odgovor članu krista2)
Neposredna povezava do sporočila: 2
12.9.2006 13:20:45   
krista2
Oj lol sva že dve,ki ne vava na čem sva. Držim tudi peste zate..

(odgovor članu lol)
Neposredna povezava do sporočila: 3
12.9.2006 13:39:46   
MissLady
haha... a je to epidemija? Jaz imam iste probleme... Ko grem lulat, mi na wc papirju ostane krvav madež. Danes zjutraj sem delala test, ki je bil sicer negativen. Je možno, da imam tako blago menstruacijo?

(odgovor članu krista2)
Neposredna povezava do sporočila: 4
12.9.2006 19:15:20   
noely
Punce, se vam pridružim v klub user posted image
Tudi pri meni je vse skupaj ta mesec
trajalo le dva dni, pa še to so bili bolj izcedki.
Test je bil negativen, ampak jaz še zmeraj upam,
saj me prsa bolijo kar naprej user posted image
Torej, držim pesti za vse nas, da čimprej
ugledamo user posted image .

Popzdravček vsem

(odgovor članu MissLady)
Neposredna povezava do sporočila: 5
13.9.2006 8:43:15   
Anonimen
Tudi jaz imam podobne težave. Včeraj zjutraj, ko sem šla na wc sem opazila roza krvav madež samo na papirju in sem že mislila, da je pač prišla user posted image , nakar si vstavim tampon in pol, ko ga menjam na njem ni blo nič. Tako sem menjavala cel dan tampone, da bi videla, če bo kaj pa ni blo več nič. Torej od včeraj zjutraj do danes še kar nič. Sicer se nebi nič branla, če bi blauser posted image , ampak sem res čist zmedena, ko ne vem pri čem sem. Lahko pa tudi omenim, da sva se s fantom "igrala" in nataknila kondom malo pred izlivom in je tudi možno, da je bil kak porednež že v predsemenski tekočini (upamuser posted image ). Upam, da user posted image  ne bo in, da je tisti madež bil samo vgnezditvena krvavite, čeprav vem, da so možnosti za to zelo majhne. Danes je torej 24. dan menstrualnega ciklusa, tako da bi bilo zelo možno, da je bilo včeraj nekaj, čeprav ne vem kaj. Mogoče sem pa s tamponi user posted image  samo ustavila. Kdo bi vedel. Ima katera tudi take izkušnje?
Lep dan vsem!

_mala_

(odgovor članu noely)
  Neposredna povezava do sporočila: 6
13.9.2006 8:57:15   
sončica1
Jest sem mela podobno. Pa sem nardila test, ki je pokazal pozitivno. Sem nardila 4 teste.  
Na dan menstruacije sem dobila malo rjavega izcetka, tud drugi dan zelo malo na hlačkah in do včeraj svakič ko sem se obrisla ko sem šla na WC, ampak tega je bilo malo. Dan pa nič več.
Sem se že najavla na pregled in omenila kaj se mi je dogajalo pa so rekli da naj sam bl počivam in če bom začela krvaveti takoj k zdravniku. Lahko pa se še vse zgodi od splava, lahko je plod odmru, izvenmaterna. Tko da čakam in upam na najboljše.
lp

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 7
13.9.2006 10:24:41   
Anonimen
sončica1 - čestitamuser posted image user posted image user posted image , upam, da bo vse potekalo ok. Sama pa še kar nisem dobla user posted image  in sem vedno bolj živčna kaj bo. Upam samo, da je nebo in da je tisti madež bil vse kar sem morala videti.

(odgovor članu sončica1)
  Neposredna povezava do sporočila: 8
13.9.2006 14:24:39   
MissLady
sončica1 user posted image  tudi jaz upam, da bo potekalo po načrtih.

Jaz pa sem danes očitno dobila menstruacijo, sicer je kri zelo temna in ''sluzasta'', ampak me pa vse boli tako, da je to nedvomno menstruacija. user posted image  Več sreče prihodnji mesec user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 9
13.9.2006 14:26:53   
noely
Sončica1 user posted image  držim pesti, da bo vse
kot mora bit user posted image

(odgovor članu MissLady)
Neposredna povezava do sporočila: 10
29.9.2006 22:54:22   
Anonimen
pozdravček!

Jaz ta mesec že 20 dni čakam user posted image  ! ko mi je zamujala 10 dni sem naredla test, ki je bil negativen. en teden po testu sem šla k ginekologinji na redni pregled zaradi brisa in na pregledu krvavela. Po pregledu pa niti kapljice krvi več! Sedaj moram ponoviti test čez teden dni! Kaj pravite kak bo rezultat? Po normalni nosečniški matematiki bi morala biti že v 4t! a je možno da je CB zatajil? V spodnjem delu trebuha imam vsak dan bolećine kot tik pred user posted image !

Vesela bom vaših mnenj!

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 11
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Ovulacija in oploditev
Ovulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...
Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...

So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16

Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.