RE: Pustiti ali ne pustiti... (Polna verzija)

Forum >> [Partnerstvo] >> Družina in partnerski odnosi

Sporočilo

Anonimen -> RE: Pustiti ali ne pustiti... (12.9.2006 18:37:17)

Ja, saj itak ne bo hotel iti. On vaju ima za svojo lastnino. Itak je slabič, zato vaju pa ponižuje, predvsem tebe. Slabiči pa ne morejo biti sami.

Anonimen -> RE: Pustiti ali ne pustiti... (12.9.2006 18:39:44)

Ja, saj itak ne bo hotel iti. On vaju ima za svojo lastnino. Itak je slabič, zato vaju pa ponižuje, predvsem tebe. Slabiči pa ne morejo biti sami.

Pa še res je, vsaj kolikor si napisala kaj vse ti reče in kaj vse ne dela z vama! 

eupat -> RE: Pustiti ali ne pustiti... (12.9.2006 18:41:31)

IZVIRNO SPOROČILO: Sita

Vezo je najlažje končati. In mislim, da je to lahko le skrajna rešitev.
Vsaka veza je skupek kompromisov.
Torej najin predlog je, da se pogovorita, če je pripravljen otroka sprejeti kot živo bitje in ne kot igračo, ki jo lahko ugasneš, ko ti gre na živce. Vsakdo se mora naučiti biti starš - nekateri rabijo zato več časa, drugi manj.
Najprej je treba odkriti problem in ga poskušat rešit. Šele če ni posluha, je rešitev tudi umik.
Kot vidim imate pri vas zelo porušeno medsebojno zaupanje. Vmešavanje očeta, čeprav je njegov namen dober, tu samo škoduje. Če se ni sposoben ugrizniti v jezik, se boste morali odseliti. Kajti četudi zamenjaš partnerja, se bo oče še vedno vmešaval. Tega pa skoraj noben moški ne prenese.
Mož pa bo moral pokazati pripravljenost živeti z vama tako, da se reši zmerjanja. Zmerjanje vsekakor ni dopustno.

Sita tukaj se pa takoj podpišem čeprav sem moški in oče.

sneška_ -> RE: Pustiti ali ne pustiti... (12.9.2006 19:00:51)

Najlažji korak je da se razideta. Verjemi mi da sama misel na to je težka,  odločitev še težja, ločitev pa je najlažja. Moj nasvet je, da greš nekam sama pa razmisliš kaj je dobro zate in za otroka (brez nasvetov staršev in dobrtohotnih prijateljev) Ti si tista ki se boš odločila in ti si tista ki boš družino ohranila ali pa izgubila (mislim na tebe, moža in otroka). Vsi ti lahko svetujemo, vendar nihče od nas ne bo živel s teboj in tvojimi problemi v prihodnosti.
To ti povem iz svojih izkušenj ker sem gorela na istem ognju kot ti, kar se bližine mojih staršev. Lepo je če veš da imaš nekoga (naprimer starše) na katerega veš da se lahko v težkih trenutkih nasloniš, vendar to ne pomeni, da se ima kdo pravico direktno vmešavati v tvoje odnose s partnerjem.
Pa še nekaj. Ti si ta ki bo urejala odnos med teboj in partnerjem tudi odnos med partnerjem in tvojimi starši. Tudi njim ni lahko ko vidijo kaj se dogaja, tudi pa ni v redu če nimate med seboj nekega normalnega odnosa (normalna komunikacija med tvojim možem in tvojimi starši. 

Gina -> RE: Pustiti ali ne pustiti... (12.9.2006 20:58:13)

A ga imaš ti, anonimna sploh še kaj rada? To je edino, kar se moraš vprašat, pa boš vedela rešitev. Če odmisliš tole razočaranje, ki te je doletelo.
Veš, vsi imamo svoje pluse in minuse. Tvoj je mal histeričen, in neuravnovešen, očitno. Pa očitno ima probleme v svojem življenju, ker jezen je človek takrat, kadar ima veliko neizživete energije, kadar ni zadovoljen sam s sabo. Jezo se načeloma da obrnit v ustvarjalnost, prej ko depresijo, ampak samo če človek sam to fejst ornk hoče. Pogovor? Ne ga srat. Pogovor ni sredstvo, ki bi kaj rešilo dolgoročno.  
Jaz razumem tvojega očeta. Po moje bi se vsak moški, ki sliši da se nekdo sredi noči dere na njegovo ljubljeno hčer, postavil zanjo. Verjamem pa tudi, da se tvoj mož ravno zato, ker imaš ti nekoga, ki ne dovoli, da bi kdo kričal nate, še večji občutek, da je nepomemben, kot ga ima že itak, brez tega vmešavanja.

tulip -> RE: Pustiti ali ne pustiti... (12.9.2006 21:26:07)

Kako je tamala? Je še hudo?
Jaz se strinjam, da je vezo najlažje končat. Prepir pa se največkrat zgodi v težkih situacijah, ko bi moral nekdo drugače reagirati, a se takrat zlijejo vsa čustva na dan... Sigurno ni lepo in prav, da je bilo, kot je bilo, saj ubogi otrok resnično ni ničesar kriv, ampak to pomeni, da je v tvojemu fantu že dalj časa vrelo in takrat je počilo.
Ok, si ga vrgla ven. Tudi to je bila hipna reakcija na njegov bes. Se zgodi.
Sprejmita to kot priložnost za pogovor o problemih in upam da bosta dovolj močna, da bosta zmogla. Ne zdi se mi, da ga ti ne maraš več, ampak da si samo prizadeta zaradi dogodka in da te je sram pred tvojimi starši, ki so bili priče dogodku ... ne vem, tak občutek sem dobila....
Vmešavanje tvojega očeta pa se mi zdi nepotrebno in škodljivo, ker res ni prav, da vstopa v intimo vajinega doma, kadar se mu zdi potrebno. Tvoj fant se počuti nadzorovan in ogrožen, ti pa imaš 'potuho'. Nesoglasja morata poskušati rešiti sama, saj bo le tako vajina zveza lahko funkcionirala in resnično vama želim, da vama bo uspelo..
Mogoče pa le ne bo slab partner in oče, poskusita, pogovorita se. Končaš lahko vedno.
Srečno![image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/image]

Anonimen -> RE: Pustiti ali ne pustiti... (12.9.2006 21:31:08)

Ampak bolj, ko premišljujem, bolj se mi zdi, da se tale tvoj partner pri vas ne more dobro počutiti, ker ste vi družina. Ki držite skupaj, si pomagate, se veselite, ste žalostni skupaj, se veselite nad radostmi, ki jih prinaša otrok, si znate priskočiti na pomoč, ko je treba ... In kje je tu on? Lahko da vsa ta njegova histerija izhaja iz tega. Ugibam. Možno.

Anonimen -> RE: Pustiti ali ne pustiti... (13.9.2006 8:13:05)

Dobro jutro, Hvala vam za vaša mnenja in tolažbe. Res iskrena hvala. No včeraj sem peljala hčerkico k zdravniku, desno uho je vneto, je dobila sirup-antibiotik in je danes lepo spala. [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/bravo.gif[/image]

Moj je pa takole... Iz službe domov je prišel ob 19h, me je poklical, če lahko pride. Pogovort se včeraj ni nič hotel, rekel je samo, da tak je, in se ne bo spreminjal, pa da se bo mojih izogibal, ... Skratka hotel je vedeti, ali sva skup ali ne. Sem mu rekla, da boljš da greva narazen, če se ne misli malo prilagodit. Njemu pa čez čas pritečejo solze, imel je popolnoma rdeče oči.. Groza, to še nikdar ni bilo. Ko je gledal tamalo, ko se igra... skratka rekel je naj mu dam en mesec, da si najde stanovanje.
Kajti on nima strašev, oziroma ima mamo, ki pa je dala vse otroke pri sedmih letih v vzgojne zavode. Nima nobenih stikov z njo.

Moji starši so me skos spraševali kako je, pa naj grem narazen, pa mami, da se ga kar boji... Obup! To je pa že mal preveč.

Moj je še rekel, da je 4 leta vlagal denar v stanovanje in le za koga, saj ni nič njegove. Žal mu je, preden sva začela kaj delat, da se ni štuk pripisal name, tko je pa bajta od mojih staršev.
Včeraj je bilo tudi meni hudo, ko je bil tak bogi, blo mu je hudo, se je vidlo. Povedala sem mu pa vse, kar ste napisale, od tega da ni že zmožen biti starš, do tega da drezja ne bom prenašala....

tako da ne vem , kako bo, ali misli resno ali bo ostal tuki. Res pa je, če bi stanovali sami, bi bilo čisto drugače.

GINA; TULIP, splišni, prav tako ostale, iometa prav. On je v hiši nepomemben. Če hoče kaj narediti, moj ati komplicira, če se skregamo , se jaz bolj postavim na starševp stran... Ma ne vem...spet sem se razpisala.

Aja, moj je spal doma, zjutraj mi je dal lupčka... Rekel je še, da mu gre to vmešavanje na živce in pač ne bo sploh imel stikov z našimi in naj ga ne silim v to. Mene pa to malo moti. .. Saj ga mam rada, ampak mislim, da bi bilo vse mnogo lažje, če bi bili na svoje...

Punce še enkrat hvala !!!!

srki -> RE: Pustiti ali ne pustiti... (13.9.2006 8:23:42)

Mogoče bi bilo res dobro, kot je napisala Radha, da gresta za nekaj časa narazen. Pa tudi varianta, kot si jo sama napisala, da bi šli nekam na svoje....ko enkrat pride do prepirov in sporov in ko se vedno nekdo v nekaj vtika, to ni prav.

Mi tudi živimo pri mojih starših. Ampak nikoli, nikoli nama nihče ni ničesar oporekal, da pa to ne bomo tako naredili. Dajali so nama nasvete, mnenja, ampak da bi moglo bit pa po njihovo, to pa ne. Vedno so nama dali "svododo" odločitve in tudi če je med nama prišlo kdaj do prepirov (ne z vpitjem amak če sem jim jaz zaupala probleme), se niso nikoli v to vtikali. Reagiralli so v smislu "Imaš svoje življenje ,živi kot veš in znaš, delaj kar hočeš, to je tvoje življenje". In tudi ti moraš v določenih (ne vseh) situacijah držati z možem, ne s starši. Verjamem, da je težko staršem dajati "kontro", amkak ti živiš življenje, ti imaš svojo družino.

Glede izpadov: Po mojem je res preveč burno odreagiral. Samo res je, da očetje (ne vsi) težje prenašajo otrokov jok in težje gledajo, ko je otroku težko. Eni enostavno ne znajo najti tiste prave vezi. Itak, da ga imajo radi, da bi vse naredili za njih. Mogoče je bila ta situacija idealna za njega, da se spremeni, da se zaveda, kaj je naredil in da bo začel drugače gledati in se več ukvarjati z vajino princesko.

Kakorkoli se boš odločila, naj ti bo lepo, pa z njim ali brez njega.

tanikaa -> RE: Pustiti ali ne pustiti... (13.9.2006 8:25:22)

IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen

Dobro jutro, Hvala vam za vaša mnenja in tolažbe. Res iskrena hvala. No včeraj sem peljala hčerkico k zdravniku, desno uho je vneto, je dobila sirup-antibiotik in je danes lepo spala. [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/bravo.gif[/image]

Moj je pa takole... Iz službe domov je prišel ob 19h, me je poklical, če lahko pride. Pogovort se včeraj ni nič hotel, rekel je samo, da tak je, in se ne bo spreminjal, pa da se bo mojih izogibal, ... Skratka hotel je vedeti, ali sva skup ali ne. Sem mu rekla, da boljš da greva narazen, če se ne misli malo prilagodit. Njemu pa čez čas pritečejo solze, imel je popolnoma rdeče oči.. Groza, to še nikdar ni bilo. Ko je gledal tamalo, ko se igra... skratka rekel je naj mu dam en mesec, da si najde stanovanje.
Kajti on nima strašev, oziroma ima mamo, ki pa je dala vse otroke pri sedmih letih v vzgojne zavode. Nima nobenih stikov z njo.

Moji starši so me skos spraševali kako je, pa naj grem narazen, pa mami, da se ga kar boji... Obup! To je pa že mal preveč.

Ti živiš z njim in ne tvoji starši. In oni ti nimajo kaj govoriti, če naj si z njim ali ne.

Moj je še rekel, da je 4 leta vlagal denar v stanovanje in le za koga, saj ni nič njegove. Žal mu je, preden sva začela kaj delat, da se ni štuk pripisal name, tko je pa bajta od mojih staršev.
Včeraj je bilo tudi meni hudo, ko je bil tak bogi, blo mu je hudo, se je vidlo. Povedala sem mu pa vse, kar ste napisale, od tega da ni že zmožen biti starš, do tega da drezja ne bom prenašala....

tako da ne vem , kako bo, ali misli resno ali bo ostal tuki. Res pa je, če bi stanovali sami, bi bilo čisto drugače.

GINA; TULIP, splišni, prav tako ostale, iometa prav. On je v hiši nepomemben. Če hoče kaj narediti, moj ati komplicira, če se skregamo , se jaz bolj postavim na starševp stran... Ma ne vem...spet sem se razpisala.

In če bi jaz že prej to vedela, bi ti napisala samo eno: kako hudiča je ta človek sploh tako dolgo zdržal s tabo in tvojo familijo? Pa on na koncu koncev ne živi samo s tabo in vajinim otrokom, ampak s tvojo celotno familijo. Mene bi moj dragi že davno zapustil, če bi bilo pri nas tako kot je pri vas. Jaz se vedno postavim na stran svojega lubega. Tudi če nima prav. Ampak mu to povem potem, ko sva sama, nikoli pa pred starši. Ker jaz živim z njim in ga imam neizmerno rada. In tudi on dela isto. VI STE FAMILIJA IN S TEM DA GA BOŠ VRGLA IZ HIŠE NE BOŠ REŠILA NIČ. MOŠKI V TVOJEM ŽIVLJENJU S BODO SAMO MENJAVALI. KAJTI NOBEN PAMETEN ČLOVEK NE BO ŽIVEL V TAKIH RAZMERAH.

Oprosti, ampak v celoti razumem tvojega partnerja. V nekaj je vlagal (denar, ljubezen) na koncu pa nima nič. Samo razvajeno smrkljo, ki se vedno zateče k staršem, ko ji nekaj na svetu ne paše, in oblastnega tasta ter taščo, ki se ga boji. Zakaj??? Zato ker se noče v celoti podrediti????

Aja, moj je spal doma, zjutraj mi je dal lupčka... Rekel je še, da mu gre to vmešavanje na živce in pač ne bo sploh imel stikov z našimi in naj ga ne silim v to. Mene pa to malo moti. .. Saj ga mam rada, ampak mislim, da bi bilo vse mnogo lažje, če bi bili na svoje...

Sita -> RE: Pustiti ali ne pustiti... (13.9.2006 8:32:45)

Če je le mogoče, poskusita iti na svoje. In kot vidim, njegova jeza izhaja že iz otroštva. Če ga imaš resnično rada, mu boš pomagala, najprej tako, da gresta na svoje in ga upoštevaš in ceniš, torej držiš z njim, se skupaj posvetite drug drugemu, ne pa da ga zapustiš (to je res skrajni ukrep). Kajti, ko ga boš upoštevala kot odraslega človeka, da ne boš več proti njemu, ampak za njega, se bo sprememba začela sama od sebe. Ni treba, da ti kaj obljubi, samo na svoje pojdita. Vse življenje ni imel ljubezni in zdaj bi spet izgubil ... zelo žalostno.
Si mu pripravljena pomagati?

tanikaa -> RE: Pustiti ali ne pustiti... (13.9.2006 9:03:57)

IZVIRNO SPOROČILO: Sita

Če je le mogoče, poskusita iti na svoje. In kot vidim, njegova jeza izhaja že iz otroštva. Če ga imaš resnično rada, mu boš pomagala, najprej tako, da gresta na svoje in ga upoštevaš in ceniš, torej držiš z njim, se skupaj posvetite drug drugemu, ne pa da ga zapustiš (to je res skrajni ukrep). Kajti, ko ga boš upoštevala kot odraslega človeka, da ne boš več proti njemu, ampak za njega, se bo sprememba začela sama od sebe. Ni treba, da ti kaj obljubi, samo na svoje pojdita. Vse življenje ni imel ljubezni in zdaj bi spet izgubil ... zelo žalostno.
Si mu pripravljena pomagati?

Kratek, ampak ZELO PAMETEN odgovor. [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/bravo.gif[/image][image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/bravo.gif[/image] Pa ne zdaj javkat okrog financ. Kaj je denar proti ljubezni[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/zmeden.gif[/image] Spakirajta kufre in odpeketajta sreči naproti [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/bravo.gif[/image]

darjatimci -> RE: Pustiti ali ne pustiti... (13.9.2006 9:15:45)

Draga anonimna,zdaj se pa tvoje težave že da čisto drugače razumeti.
Poglej ti fanta poznaš,veš kakšna je njegova preteklost,ali ga boš sedaj še ti  pustila na cedilu,mu vzela otroka?Izvir vajinih težav so očitno tvoji starši,ki ga nočejo sprejeti zaradi njegove preteklosti in kar je še huje,hujskajo te proti njemu,ti si samo njihov stroj,ki je rodil vnučko.Vi morate nujno zaživeti na svoje,saj pišeš,da ga imaš še rada,ampak stari pritiskajo nate.Da ne rečem kaj hujšega, to je podlo,da bolj ne more biti.Postavi se[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/zmeden.gif[/image] zase,za svojo družinico,ali boš vse življenje pripomoček svojim staršem,njim noben ne bo dober,važno da imajo tebe in vnučko.Rešuj svoje probleme sama,brez takih staršev.

Dragica -> RE: Pustiti ali ne pustiti... (13.9.2006 9:32:40)

IZVIRNO SPOROČILO: Splišni

Ampak bolj, ko premišljujem, bolj se mi zdi, da se tale tvoj partner pri vas ne more dobro počutiti, ker ste vi družina. Ki držite skupaj, si pomagate, se veselite, ste žalostni skupaj, se veselite nad radostmi, ki jih prinaša otrok, si znate priskočiti na pomoč, ko je treba ... In kje je tu on? Lahko da vsa ta njegova histerija izhaja iz tega. Ugibam. Možno.

Se pridružujem tvojemu mnenju.

Dragica -> RE: Pustiti ali ne pustiti... (13.9.2006 9:43:12)

IZVIRNO SPOROČILO: tanikaa

Ti živiš z njim in ne tvoji starši. In oni ti nimajo kaj govoriti, če naj si z njim ali ne.

In če bi jaz že prej to vedela, bi ti napisala samo eno: kako hudiča je ta človek sploh tako dolgo zdržal s tabo in tvojo familijo? Pa on na koncu koncev ne živi samo s tabo in vajinim otrokom, ampak s tvojo celotno familijo. Mene bi moj dragi že davno zapustil, če bi bilo pri nas tako kot je pri vas. Jaz se vedno postavim na stran svojega lubega. Tudi če nima prav. Ampak mu to povem potem, ko sva sama, nikoli pa pred starši. Ker jaz živim z njim in ga imam neizmerno rada. In tudi on dela isto. VI STE FAMILIJA IN S TEM DA GA BOŠ VRGLA IZ HIŠE NE BOŠ REŠILA NIČ. MOŠKI V TVOJEM ŽIVLJENJU S BODO SAMO MENJAVALI. KAJTI NOBEN PAMETEN ČLOVEK NE BO ŽIVEL V TAKIH RAZMERAH.

Oprosti, ampak v celoti razumem tvojega partnerja. V nekaj je vlagal (denar, ljubezen) na koncu pa nima nič. Samo razvajeno smrkljo, ki se vedno zateče k staršem, ko ji nekaj na svetu ne paše, in oblastnega tasta ter taščo, ki se ga boji. Zakaj??? Zato ker se noče v celoti podrediti????

Ogromno problemov v zakonu lahko povzročijo posesivni starši, ki mislijo, da je njihov otrok še vedno v vrtcu in ne zna sam razmišljati, Seveda pa je še večja krivda na hčerki ali sinu, ki svojim staršem podleže in živi življenje  z njimi naprej, kot da si ni ustavrila svoje družine. Ja dekle res se moraš postaviti za svojega moža /ćetudi kdaj nima prav). Le tako bo dobil občutek da ga ljubniš in da ste vi družina na pa da je družina cela žlahta. 

Brisani uporabnik -> [Brisano sporočilo] (13.9.2006 9:54:43)

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

Zahi -> RE: Pustiti ali ne pustiti... (13.9.2006 10:30:55)

Mislim, da je tukaj res velik problem to, da se umešavajo tudi starši. Moški ego je kaj hitro ranjen, če začuti, da ni pomeben.. Če mu to govori še tvoj oče, bo toliko slabše. Mogoče potem zaradi tega prenaša jezo nate.

Vsekakor mislim, da bi mogla potegniti z njim. Povedati očetu naj se ne umešava in tako mogoče dobiti moža nazaj na svojo stran, saj je očitno tudi proti tebi.

Glede nočnih izpadov in dretja se pa vsekakor pogovorita. Povej kaj te moti, naj ti on povej kaj njega moti in tako skupaj rešita zadevo. Mogoče mu po pogovoru daj vedeti, da tako nikakor ne gre naprej in da naj se odloči, če bo sprejel tvoje želje. Če te ima rad bo naredil vse, da bo uredil probleme. Vsekakor morata pa najprej rešiti problem skupnega bivanja s starši in umešavanja le-teh. Mislim, da bo ta rešitev posledično vplivala tudi na vajino partnerstvo.

rija -> RE: Pustiti ali ne pustiti... (13.9.2006 10:49:36)

Ni prav, da se starši vtikujejo.
Po drugi strani pa, bi temu idiotu glavo odtrgala, da mojo hčero in vnukico nekam pošilja.

Brca v rit je po moje edina prava odločitev.

srki -> RE: Pustiti ali ne pustiti... (13.9.2006 12:42:34)

[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/bravo.gif[/image][image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/bravo.gif[/image][image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/bravo.gif[/image], zelo fajn napisano.

tanikaa -> RE: Pustiti ali ne pustiti... (13.9.2006 12:45:44)

IZVIRNO SPOROČILO: srki

[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/bravo.gif[/image] [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/bravo.gif[/image] [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/bravo.gif[/image] , zelo fajn napisano.

Tudi meni se zdi, da je tako. Sem čisto spremenila mnenje o situaciji, ko je anonimna več napisala. In nekako me vleče na njegovo stran. Res ne bi bila rada v njegovi koži.

tinca35 -> RE: Pustiti ali ne pustiti... (13.9.2006 13:06:08)

Draga Anonimna svetujem ti potegni se zase in za svojega moža. Ne dopuščaj staršem vplivati na tvojo družino in posebno ne na tebe.
Že tako jim tvoj partner ni po godu zdaj pa videjo enkratno priložnost, da se ga rešijo. Pojdita stanovat oba proč. Se boste imeli bolje. Jaz vem kako se tvoj partner počuti, ker jaz pri svoji tašči in tastu občutim in mi dajo vedet, da nisem dovolj dobra za njihovo hišo.  
Veliko sreče in poguma. Prisluhni srcu in partnerju.
srečno.

kalbo -> RE: Pustiti ali ne pustiti... (13.9.2006 13:10:55)

No, po temle sodeč ni samo tvoj kriv za prepad v zvezi. Punca, v prepirih s starši se moraš vedno postaviti na partnerjevo stran...vedno. Tudi v tem zadnjem primeru bi morala postavit očeta pred vrata in sama rešit s partnerjem. V mlado družino starši ne sodijo pa konec!!! Če pa tvoji tega ne sprejmejo pa ven iz tiste hiše.
Partnerjeva reakcija je nedopustna, še bolj nedopustno je pa očetovo vmešavanje. Pri nas vem, da bi foter letel dol še hitreje kot bi prišel. Hiša pa v trenutku, ko sta vidva začela not vlagat ni več samo očetova, sam tega se starci ne zavedajo.

Torej, če ti rata zvezo rešit, se postavi vedno na partnerjevo stran, pa čeprav nima prav, bosta že potem razčistila.

kalbo -> RE: Pustiti ali ne pustiti... (13.9.2006 13:31:51)

No zdaj sem zadevo prebral do konca....pa ženska, kaj je s tabo, a si majhna očitova razvajena punčka al si ženska z družino? Ma ne vem če boš še kje našla trotleka, ki bo zvesto poslušal in živel kot bodo tvoji starši peli....Odrasti!!!

tanikaa -> RE: Pustiti ali ne pustiti... (13.9.2006 13:44:18)

Sem ves čas videla, da je Kalbo gor, pa me je tak melo ta bi ga po buči ker ni odgovoril. No in zdaj končno. S te  luknje vedno pripiha ful pameten veter, zato te Kalbo res rada berem. In če bo anonimna pametna, bo upoštevala tvoj in naš nasvet.

Pa večkrat se oglasi Kalbo. Da bomo tudi kake pametne poste lahko brali. [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/bravo.gif[/image]

kalbo -> RE: Pustiti ali ne pustiti... (13.9.2006 13:56:42)

Tanikaa, nehej, se bom topit začel [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image]. Ni tko hudo z mano.

Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2] 3   Naslednja stran >   >>