@ŽOGICA@ -> MAMICE DO 22 LET Z VEČ OTROCI (31.7.2004 9:44:54)
|
No, vseeeno se nas je našlo nekaj, le da sem menda edina, ki pričakujem drugega otročka.:bravo::duda: Sicer pa, saj ni pomembno, je pa super, če veš, da je še nekje nekdo, ki ti je vsaj malo po življenju podoben:rozica: Midva s fantom sva precej-9 let narazen, zato malo tudi gledava na njegova leta, ne samo na moja. Živima v mansardnem stanovanju pri njemu-zgoraj-sama seveda. Uživama vsaki dan, razumeva se lepo-skupaj sva dobri 2 leti. Glede poroke je pa tako-je nekaj lepega-obvezujočega. :bravo:Tud midva bi se poročila, ampak ker sva v dobrih 7 mesecih uredila stanovanje, za to preprosto ta hip nimava denarja. Ko ga bova imela se bova pa poročila, saj si želiva sanjsko poroko, za katero potrebuješ kar dosti pod palcem:zmeden::zmeden: Upam, da bova, ko se rodi najim drugi sonček, po kakih 2 letih poročila. Ni tako grozno ko se ločuješ, če si vsaj malo razumen. No pa da še jaz povem.V naših krajih je pa dekle, ki je staro 20 let in ima 3 otroke. najmlajši je star 1 leto. Pri 16 je pustila šolo in bog ve će jo bo kdaj dodončala. Fant in ona se preživljata le od soc,podpore in otr.dokladov. Ampak kokr vem so otroci vedno čisti in lepo oblečeni-tud starša. Ne vem, kako to nekaterim uspe. Pa srečno:sloncek::sloncek: :morje::morje:-joj, škoda da smo že doma :torta:-jutri pa praznujemo ČAO ČAO
|
|
|
|