|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   mene je skor kap...
11.9.2006 21:21:16   
eva1
...mali danes spet uveljevjal svoje, ga je po novem potrebno uspavati...in ko ga že drugič položim v postljo mi prekipi in ga pustim jokati-joka nekje 5 minut, počakam še malo potem pa grem gledati, če je ok-in pazi, mulca nikjer(spi v poslejici z gartnami)-ne v postli, ne pod postlo, ne okol postle-kr ni ga...pa ga kličem pa nič, gledam po sobi in ga najdem za previjalno mizo sede spi-tko sem se ustrašla , da mi je šlo 3 leta življenja zdele! Upam, da se ni kaj udaril,ne vem kako je vn prišel-vrjetno padel na glavo(ker je v spalni vrečI), samo gledam sedaj če je vse ok, pa spi k user posted image ! Ampak jaz se pa še vedno tresem-čist sem paf, sploh ne pridem k seb...grozauser posted image user posted image user posted image
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: mene je skor kap...
11.9.2006 21:24:20   
Anonimen
Sedaj pa pazi, da ti ne bo začel vhodnih vrat odpirat....user posted image

Ko enkrat ugotovijo, kako se pride iz posteljice....

Kar pomiri se sedaj, tvoj lumpi sladko sanja.user posted image

(odgovor članu eva1)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
11.9.2006 21:28:37   
Marogica
JA, takšne stvari znajo biti po 1,5 letu kar nevarne. Naš ta starejši je pri 19 mesecih hotel splezati ven, se je nerodno zataknil, padel na levo roko in smo že imeli 3 tedne gipsa. Od takrat dalje smo nabavili nizko-normalno posteljo, ker sem mnenja, da je bolje, da otrok pade iz 30 cm, kot pa 130cm. SE ni nikoli več ponovilo-padec mislim.

Ta manjšega pa smo pred ca 10 dnevi tudi dali kar na normalno posteljo(star 21 mes). Iz preventiveuser posted image

p.s Je pa res, da imata naša dva postelji, ki merita 160x200, kar pomeni, da ni takšne nevarnosti, da bi se kar zvalila iz postelje.

Ti pa se pomiri in začni iskati rešitev za vašega alpinistauser posted image

(odgovor članu eva1)
Neposredna povezava do sporočila: 3
11.9.2006 21:45:40   
lol
Midva mava pa kr njegovo pojstlco zraven najine,da se kr na najino skotali,da na mehkem pristane.

(odgovor članu Marogica)
Neposredna povezava do sporočila: 4
11.9.2006 22:34:54   
lelaval
Pri otrocih res nikoli ne veš. Upam, da ni nič hudega - verjetno se res ni udaril, ker bi sugurno ful jokal.
Moja se je tudi danes "prekucnila" ven na najino posteljo. Sem jo že par dni opazovala, ko se je trudila, danes pa sem ji pustila, da dokonča svoje delo. Vsaj pristanek je mehek, a upam, da se to ne bo zgodilo sredi noči, ker lahko pristane na glavi od mene ali atija. user posted image  To pa za nobenega ne bi bilo prijetno. user posted image

V življenju sta nam dani 2 čaši, sladka in grenka: vsi moramo izpiti obe, življenje pa nam obe čaši toči nepredvidljivo.

(odgovor članu lol)
Neposredna povezava do sporočila: 5
12.9.2006 7:15:03   
srki
Verjetno mu ni bilo hudega, drugače bi jokal. Ampak, faca, da se je kar sede zaspaluser posted image , verjetno je še sam sebe presenetil, da mu je uspelo iz posteljice ven splezat.

Drugače pa imamo mi tudi posteljico zraven postelje, pa še eno stranico sva kar stran dala, tako da če hoče na najino posteljo, se samo malo "prevali", drugače pa je že tako velik in spreten, da me ni strah, da bi se kje potolkel.

(odgovor članu lelaval)
Neposredna povezava do sporočila: 6
12.9.2006 8:41:07   
vesna.com
Jaz sem tud zaradi tega stranico stran dala,zdej pa pri 23m že ključ iz vrat jemljemo ker smrki porata že tud odklenit.

(odgovor članu srki)
Neposredna povezava do sporočila: 7
12.9.2006 11:25:15   
dskubin
To se je pripetilo tudi najini nečakinji - večkrat. Je kr nakako čez splezala, nihče ne ve kako, pa še mlajša je bila. Je pa bila prežćiva, za jo dat v navadno postlo, zato so ji pri nogicah vzeli 2 gartni ven, da je mela kao vrata, kjer je prišla ven. Vedno pa je šla potem v mamino in atijevo sobo.

(odgovor članu vesna.com)
Neposredna povezava do sporočila: 8
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kdaj je čas za kahlico?
Tako kot na skoraj vseh področjih otrokove vzgoje se tudi pri navajanju na kahlico teorija in praksa skozi čas spreminja...
Trmast otrok
Čeprav ste šokirani, na otrokovo trmo nikakor ne odgovarjajte z jezo in kričanjem. Najbolje je, da otroku poskušate mirn...

Plenice na dom
nada56

Ce bi imeli možnost dostave plenic na dom, kaj bi pri tem najbolj cenili?

Odlično, ni mi treba v trgovino po velike pakete (47%)

Dostava še isti dan ali po nekaj urah od naročila (15%)

Dostava zgodaj zjutraj (0%)

Dostava zvečer (4%)

Dostava sobota in nedelja (0%)

Dostava predvsem, ko so trgovine zaprte (34%)

Število vseh glasov: 47

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!