Kje je v CE neonatalna ambulanta? (Polna verzija)

Forum >> [Dojenček] >> Novorojenček, dojenček

Sporočilo

Jančika_ -> Kje je v CE neonatalna ambulanta? (11.9.2006 20:54:58)

No, to[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/zmeden.gif[/image].  Da ne bom tekala ko kura po celi bolnici in stala v vrsti pred informacijami že ob sedmih zjutraj, da bom potem pravočasno tam.

nina166 -> RE: Kje je v CE neonatalna ambulanta? (11.9.2006 21:07:20)

v porodnišnici

nina166 -> RE: Kje je v CE neonatalna ambulanta? (11.9.2006 21:11:53)

Pozabla sem te vprašat za kaj jo rabiš? Ker če se gresta cepit, je to v pritličju porodnišnice - mislim da je soba 3, drugače pa vprašaj pri informacijah (na vhodu v porodnišnico).

čao

Jančika_ -> RE: Kje je v CE neonatalna ambulanta? (11.9.2006 21:19:23)

O super, hvala! Greva pa na UZ ledvičk, bom vprašala v porodnišnici, kam točno naj grem. Sem mislila, da moram tja v novi del. To bi se brezveze načakala!

nina166 -> RE: Kje je v CE neonatalna ambulanta? (11.9.2006 21:25:17)

Saj mogoče je še katera druga tud neonatalna pa jaz ne vem. Mi smo imeli enkrat pregled zaradi zlatence v neonatalni ambulanti, pa je bilo to tu ko je oddelek za nedonošenčke in novorojenčke. Če si rodila v celjuski porodnišnici tako veš kje je to, če pa nisi pa povej in ti bom napisala. Drugič pa smo imeli cepljenje tudi v neonatalni ambulatni, vendar so nas poslali v pritličje, bile pa so dol sestre in zdravnica iz tega oddelka za novorojenčke.

Jančika_ -> RE: Kje je v CE neonatalna ambulanta? (12.9.2006 8:24:33)

Hvala še enkrat. Sem zdajle poklicala na otroški dispanzer za vsak slučaj in so tudi rekli, da je to v porodnišnici. To bom pa brez problemov našla, sem obakrat tu rodila.

Stran: [1]