punce pomoč (Polna verzija)

Forum >> [Nosečnost] >> Nosečnost in porod

Sporočilo

andrejka -> punce pomoč (11.9.2006 20:25:50)

Hej!!!

Sem na koncu 30 tedna pa sm bruhala k vidra dons-sicer sam enkrat tko da sm verjetno neki tazga pojedla, pa drisko sm mela.
Vse enkrat pol se je pa umiril. Pa me mal skrbi da nebi blo slučajno kej narobe, ker [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/duda.gif[/image] sicer čutim vendar ne tako pogosto kot prejšnje tedne-dobr , sm slišala, da se po 28 tednu mal umirijo.

Hvala za odgovore,

Andrejka [sm=ribica.gif]

ona -> RE: punce pomoč (11.9.2006 22:14:50)

Si mogoče pomislila,da nisi bruhala zaradi nosečnosti,ampak,da si mogoče fasala kakšno virozo,ki ima za posledice tudi bruhanje!Tu na našem koncu prav razsaja eno bruhanje in driskanje,ker e ful kolegov pritožuje nad prebavnimi motnjami.Danes je tudi moj sin bogi bruhal cel dan,upam,da bo jutri boljše!
pa tudi tebi želim čimmanj sitnosti in da boš kmaju uredu!

Strawberrie Cherrie -> RE: punce pomoč (12.9.2006 7:42:13)

andrejka: Pejt se k svojemu osebnemu zdravniku pokazat -> za vsak slučaj[sm=zmeden.gif][sm=zmeden.gif]

Ivek -> RE: punce pomoč (12.9.2006 8:34:21)

Haj Andrejka!!!

Ziher razsaja virus, vem!!!!
Nič se ne bat!!! Če si bruhala en dan in je zdaj OK, nimaš se časa bat.

LP!!

fricka -> RE: punce pomoč (12.9.2006 9:31:42)

Men se je isto zgodil čisto na koncu nosečnosti. Nevarnost je samo v primeru dehidracije. Jaz sem šla na pregled. takrat že v porodnišnico, naredili so mi CTG in pregled. Jesti sem morala krekerje za izgubljeno sol in pa veliko piti. Ni čist nedolžno.

honey -> RE: punce pomoč (12.9.2006 9:44:50)

Jaz sem v 1. nosečnosti dobila v 8. mesecu vnetje ledvic in sem bila 3 dni v porodnišnici. Bruhala sem kot vidra vse 3 dni, jedla nisem nič, še po čaju sem bruhala. Pa ne misli, da se je kdo obremenjeval s tem, razen mene. So mi rekli, da je to čisto normalno, da ni nič narobe, samo da moram veliko piti. To je bila reakcija zdravnikov.

Ampak mogoče bi bilo pa vseeno dobro, da greš na pregled k os. zdravniku pa zaprosi še za pregled krvi v laboratoriju, da boš mirna.

Stran: [1]