Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: On line nakupu v tujini 11.9.2006 17:31:35
|
|
|
|
Udb
|
E-bay - same pozitivne.
|
|
|
|
RE: On line nakupu v tujini 12.9.2006 8:18:40
|
|
|
|
dskubin
|
e-Bay, uporablajm angleškega in nemškega, z obema super zadovoljna. Sicer imajo največ na ameriškem, ampam me je "strah" carine
|
|
|
|
RE: On line nakupu v tujini 12.9.2006 9:00:11
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: dskubin e-Bay, uporablajm angleškega in nemškega, z obema super zadovoljna. Sicer imajo največ na ameriškem, ampam me je "strah" carine Kupujem izključno na ebayu in moram priznati, da sem zeloo zadovoljna.
|
|
|
|
RE: On line nakupu v tujini 12.9.2006 9:03:42
|
|
|
|
tasha23
|
Mi smo kupili voziček preko babyland-a in poiskali cene na trovaprezzi.it. http://www.newbabyland.com/home.asp
|
|
RE: On line nakupu v tujini 12.9.2006 9:04:00
|
|
|
|
škratek
|
Ojla! Ravno smo kupili Romerjev avtosedež preko nemškega e-baya (cena hudo ugodna) - 150 eurov; pri nas v Baby centru skoraj 240.
|
|
|
|
RE: On line nakupu v tujini 12.9.2006 10:24:33
|
|
|
|
dolgolaska
|
dskubin...katera pa ej internetna stran od angleškega e-bay-a??? HVALA!
|
|
|
|
RE: On line nakupu v tujini 12.9.2006 10:25:50
|
|
|
|
Udb
|
IZVIRNO SPOROČILO: dolgolaska dskubin...katera pa ej internetna stran od angleškega e-bay-a??? HVALA! www.ebay.co.uk
|
|
|
|
RE: On line nakupu v tujini 12.9.2006 10:32:29
|
|
|
|
škratek
|
Ojla! Kakšni pa so stroški dostave iz UK? Zadnjič sem gledala stran od Mothercare in Slovenijo smatrajo kot bogu za hrbtom in je poštnina veliko višja kot npr. Italija, Nemčija, Avstrija... Hvala
|
|
|
|
RE: On line nakupu v tujini 12.9.2006 10:39:08
|
|
|
|
dolgolaska
|
UDB HVALA....grem gledat!
|
|
|
|
RE: On line nakupu v tujini 13.9.2006 15:59:49
|
|
|
|
Anonimen
|
Tako nove kot rabljene. V iskalnik ob robu klikneš (na angleškem) new items only.
|
|
|
| Stran: [1] |
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?