|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Ve imate največ izkušenj...
11.9.2006 15:30:16   
Anonimen
Gnjavim po forumu, zato bom zagnjavila še vas.
V četrtek sem zaradi povišanega pritiska končala na urgenci - dežurni g mi je naredil UZ (kar tako mimo grede, brez meritev, na oko) ter mi rekel, da je diagnoza missed abortion, češ, da plod že dva tedna ne raste.user posted image

GV in plod sta prisotna, utripov ni. GV ni izmeril - ne vem zakaj (v glavnem celoten pregled mi je deloval precej "pacarsko").

Zanima me, ali je možnost, da sem zanosila kasneje. Situacija pa je takšna:
ZM - 12.07. 2006
prvi krat delala test 07.08. - negativen

drugi krat delala test - 12.08. - zjutraj -  komaj vidna rahla črtica.

tretji test - 20.08. - zjutraj - končno vidni obe črtici.

Naslednji ponedeljek imam še en UZ. Povejte mi, naj se pripravim na najhujše, ali imam še kakšno možnost, da je z juniorjem vse OK?
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Ve imate največ izkušenj...
11.9.2006 15:38:15   
Anonimen
ne znam ti pomagat

bom pa držala pesti zate!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!user posted image
user posted image za srečo!!

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
11.9.2006 15:43:01   
Anonimen
Jaz tudi ne sam držim pa pesti zate in pikico, da bo vse vredu.user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
11.9.2006 16:29:07   
Grizo
Hoj, Raho.
Meni se je zgodilo podobno. Moja G je rekla, ker se v 8. tednu še ni videl user posted image , da je to čudno in sem morala na testiranja beta HcG-ja, da se je prepričala, da hormon ustrezno raste.

Če bi me G poslušala, ko sem ji razlagala, da imam ful dolge cikle in da sem zanosila šele v 32. dnevu (vedla sem zagotovo, saj sem delala O teste) ne bi prišlo do vse nepotrebne panike.

In res, čez en teden (ko sem bila dejansko noseča 6t 5d) se je srček že videl.

Skratka. Čisto možno je, da si kasneje zanosila! In če si ti je zgel G čuden in površen ga ne poslušaj. Raje poslušaj sebe in pojdi po drugo mnenje.
Me punce moramo pač same zase poskrbeti, tudi dohtarje je treva včasih vzeti z rezervo.

Držim pesti! user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4
11.9.2006 16:53:13   
Anonimen
Grizo, hvala, da letaš za mano po forumu in me tolažiš. V teh dneh mi to ogromno pomeni. En velik user posted image user posted image user posted image zate.

Problem je v tem, da je G. rekel, da je plod že najmanj 2 tedna mrtev - to pomeni, da bi tudi če gre za missed abortion, že morala začeti krvaveti. V vseh člankih, ki sem jih prebrala, to piše.

Mene pa še vedno špika okoli jajčnikov in mi je vsak dan takooo slabo. Sicer je res, da znaki nosečnosti še ostanejo, ampak ne več kot dva tedna.

(odgovor članu Grizo)
  Neposredna povezava do sporočila: 5
11.9.2006 17:51:40   
tinaaja
Raho, odgvorila sem ti ze.
Morda pa se en predlog - placaj unih 6000sit in pojdi samoplacnisko, da se ne mucis tok. Ko placas, se ti G dejansko posveti in dobro pogleda. Samo predlog, ker vem, kok je mucno, sem tudi sama morala cakat en teden...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 6
11.9.2006 18:05:37   
Anonimen
Ma razmišljam, da bom res to storila, ker se mi bo do 18. zmešalo.

(odgovor članu tinaaja)
  Neposredna povezava do sporočila: 7
11.9.2006 19:23:45   
Alisa
Jaz ti tud ne znam pomagat. Mislim pa da pojdi res samoplačniško in upam in držim pesti da bo vse ok.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 8
11.9.2006 20:55:33   
paris
Ne morem ti pomagati drugače kot, da mislim nate in močno, močno držim pesti, da se vse srečno konča!

Ljubezen sta prostor in čas, merjena s srcem.
(M. Prust)

(odgovor članu Alisa)
Neposredna povezava do sporočila: 9
11.9.2006 22:30:47   
lelaval
Tudi jaz ti ne bi vedla povedat. Držim pa pesti, da bo vse v redu in, da boš ti vedno bolj okrogla.

V življenju sta nam dani 2 čaši, sladka in grenka: vsi moramo izpiti obe, življenje pa nam obe čaši toči nepredvidljivo.

(odgovor članu paris)
Neposredna povezava do sporočila: 10
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako prepoznati vgnezditveno krvavitev?
Kako lahko prepoznamo vgnezditveno krvavitev in kako se loči od menstruacije?
Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?