|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   še vedno upanje???
11.9.2006 7:48:38   
krista2
Hay punce!
Še vedno upam, da sem user posted image , danes je 30. dan ciklusa o user posted image pa ni duha ne sluha.
Danes zjutraj, ko sem bila na WC in sem se obrisala sem je bilo med sluzjo malce krvi. Če bi bila user posted image , se mi verjetno kaj takega ne bi zgodilo? Ali je bila katera user posted image in se ji tudi kaj takega zgodilo?? Čudo me edino ker imam cikluse med 25- 28 dni in nikoli še nisem imela zamude, tako kot sedaj.

Lepo se imejte!
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: še vedno upanje???
11.9.2006 7:51:45   
lelaval
Če je bolj rjavkaste barve, ne rdeče, kot sveža kri, ni M.
Držim pesti za plusek.

V življenju sta nam dani 2 čaši, sladka in grenka: vsi moramo izpiti obe, življenje pa nam obe čaši toči nepredvidljivo.

(odgovor članu krista2)
Neposredna povezava do sporočila: 2
11.9.2006 9:24:13   
Zofy
Krista2, meni se je zgodilo isto. user posted image  je zamujala 10 dni, pa mi nikoli ne zamuja toliko (največ 2 dni) in se mi je najprej pojavil čisto mali obarvan sluzast izcedek za katerega se nisem kaj preveč sekirala. Naslednji dan je bil že bolj rjavkast in še čez en dan se mi je pojavila prava user posted image . Najbolje, da narediš test in če je user posted image  (držim pesti!), pokliči G, ki te bo najbž še isti dan naročila napregled.
Pa sporoči kako je bilo.

(odgovor članu lelaval)
Neposredna povezava do sporočila: 3
11.9.2006 9:47:34   
ALJA75
Krista2 naredi test. Želim ti, da zagledaš user posted image user posted image .

(odgovor članu Zofy)
Neposredna povezava do sporočila: 4
11.9.2006 10:08:35   
Anonimen
tud pri meni je danes 32. dan.. -sem prvi mesec brez KT in sploh ne vem kdaj jo naj pričakujem. prejšnji teden sem delala test in je bil negativen...

(odgovor članu ALJA75)
  Neposredna povezava do sporočila: 5
11.9.2006 10:12:20   
Snoopika
Očitno je ta mesec čudn... pri meni 33 dan - že dve leti ni zamujala... v petek naredila test -negativen... ampak zdej pa že čutm, da bo vsak čas pršla.....

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 6
11.9.2006 10:17:19   
Anonimen
Pri meni tudi dva dni zamuja. Tudi prvi mesec delamo na user posted image . Grem danes kupit test naredila ga bom pa jutri zjutraj. Prejšen tedn je bil negativen. Itak sem ga prezgodaj nardila(sm čist nepotrpežljiv človek)user posted image .
Me pa še neki zanima če ma kera slučajno podobne probleme. Jst mam skoz en izcedek(brezbarven), skoz mislim da je user posted image  pršla k mam tud občutek tak(me tišči vse v spodnjem delu trebuha),zjutraj se z groznim glavobolom zbujam že par dni, čist sem napihnjena najbolj pa me skrbi zjutrej k grem na WC je moj urin čist rdeče barve! Že par dni! To nisem še nikol opazila do sedaj.
A kera ve kaj bi to lahko blo?
A mam kkšno vnetje mehurja al kaj?user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 7
11.9.2006 10:55:14   
Anonimen
zjutraj se z groznim glavobolom zbujam že par dni

jaz isto.. sicer ni grozen glavobol, ampak glih tok, da ne morm nič "delat".. ampak pr men je fora v tem, da sploh ni vidit, da bo M še kdaj prišla.. Nobenega špikanja v jajčnikih, zvijanja... NIČ OD NIČ!!!!!!!!!!

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 8
11.9.2006 10:55:59   
sun123
Jaz upam, da smo vse noseče! Jaz čakam, da ne dobim menstre nekje med 16-19. Drugače pa ne zastopim zakaj za vraga vse že takoj tesze delate za nosečnost. Saj vem, da si želiš, da bi bil noseč, samo ali ni bolje počakat, da ti zamuja ene 7 dni pa pol test naredit. Tko se pa samo denar stran meče, pa živčki delajo, da je joj. Saj mene tud matra a je ratal ta mesec al ne. Samo sem pa tok trmasta, da bom počakala na 7 dnevno zamudo, če mi bo ratal.
Karin 24 jaz sem imela med prvo nosečnostjo tud ful čudne barve urin kr mal oranžen in smrdljiv,pa drugače popijem na hektolitre vode.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 9
11.9.2006 11:06:00   
Anonimen
Jah sun 123 dobra si da ti rata počakat. Jst sem bedak naredu že tri teste ta mesec.user posted image  Pač od nekoga more tud industrija z testi živetuser posted image
No jutr zamuja že par dni in bom zjutrej nardila. Pa poročam

Biba kaj pa ti? Kdaj boš naredila test(ponoven)user posted image ?
Saj vem da si mela namen met majnšo pavzo zaradi tabletk sam jst ti vseeno želim da zagledaš user posted image  ker mislim da si ful želiš sam te je verjetn mal strah da ne bo kej narobe. Pa ne bo nč, vse bo super! Verjemuser posted image

(odgovor članu sun123)
  Neposredna povezava do sporočila: 10
11.9.2006 11:06:58   
Sonček28
Ojla,
Če boš naredla test, upam, da zagledaš user posted image !!! Midva se tudi že dolgo trudiva, pa žal še nič pozitivnega. V četrtek grem h ginekologu, da vidimo, kaj se dogaja. Drugače pa imam user posted image  zadnjih par mesecev točno na 28. dan.
Držim pesti, pa javi kaj bo...
Lp

(odgovor članu sun123)
Neposredna povezava do sporočila: 11
11.9.2006 11:10:25   
naja2
Tud jaz držim pestke za vse, da ste srečke user posted image . Še par dni pa bo verjetno že vse bolj jasno.

Uživajte, se razvajajte in crklajte, danes je spet en lep sončkast dan.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 12
11.9.2006 11:30:17   
Anonimen
Biba kaj pa ti? Kdaj boš naredila test(ponoven) ?

nardila sem ga ene 4 dni nazaj.. pa je bil -!!

ma ne vem, kdaj ga bom spet delala.. sej je itak tok mal šans, da bi blouser posted image , ker sva res sam enkrat bla nepaziljiva...user posted image  pa še prvi mesec sem brez KT, tko da itak da zamuja.. user posted image .. s testam bom še počakala kak teden, .. če pa še takrat ne bo nič, pol pa ne vem..user posted image  

mam pa že cel mesec bel izcedek.. enkrat je blo tud ful taka sluz-tok velika kot lešnik( ??), pol pa spet sam bel tok, pa sluz... bi si lahko ene 6x na dan preoblekla perilo..user posted image

bomo vidl, kaj bo.. sem brala prejšnje poste, pa sem vidla, da so ene punce mele prvič po Kt lepo na 28 dni user posted image , ene pa ne.. tko da zgleda da je to ful različno..

je pa res, da si jo že ful želim... da bi vsaj vedla pri čem smo.. in da bi pol hitro spet minil en mesec..user posted image

(odgovor članu naja2)
  Neposredna povezava do sporočila: 13
11.9.2006 12:19:20   
tejči77
Biba12, jaz sem tudi prvi mesec brez KT in sva tudi enkrat bla nepazljiva, čeprav bi morala paziti. In včeraj bi morala dobiti user posted image , pa je še ni in tud znakov ni, tako da ne vem. Ne verjamem pa, da bi se lahko tako hitro prijel. Po moje samo zamuja (hmm, čeprav mi še nikoli ni, vedno sem imela prehitro, kot da bi zamudila). Čeprav se po teh tabletkah nikoli ne ve, kako se ti potem zmeša user posted image , ko jih nehaš jemat.
Držim user posted image  zate.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 14
11.9.2006 12:46:23   
Anonimen
tejci77-poroči kdaj bo prišla user posted image .. očitno smo na istem.. moja zadnja M = 11.8.-takrat sem tud nehala jemat KT- oz. par dni prej...

(odgovor članu tejči77)
  Neposredna povezava do sporočila: 15
12.9.2006 7:58:01   
krista2
Včeraj je prišla user posted image , ampak se mi je prvič zgodilo, da sem jo dobila 30. v ciklusu.
Prsa so še vedno boleča in user posted image ni takšna kot ponavadi. Je bolj svetla kri povezana s sluzjo in tudi v manjši količini.
Je bila katera user posted image in je imela krvavitve in mi lahko pove, kako je bilo pri njej??

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 16
12.9.2006 8:17:13   
Anonimen
Jutro!

Jaz ne bom nč testa delala.user posted image
Včeri sem mela en tak sluzast rjavo-rdeč izcedek cel dan, danes zjutrej se mi je pa ulilo. Zvija me k user posted image , me ni še nikol tko, danes sem že 2x bruhala in ful se mi vrti. Verjetn tud to mal vpliva da sm prehlajena pa še psiha verjetn mal.user posted image

Vsem, ki še čakate želim da čimprej zagledate user posted image user posted image .user posted image

(odgovor članu krista2)
  Neposredna povezava do sporočila: 17
12.9.2006 10:19:38   
Snoopika
Moje user posted image  še ni od nikoder.... zvija me pa že orng... tako, da ne bom šla po test, ker se mi zdi, da se bo ulil... je pa 34. dan...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 18
12.9.2006 12:48:03   
iwa
Punce pridružujem se vam pri čakanju, M naj ne bi prišla okrog 16.9. Bomo vidli kaj bo! Drugega kot napetih, občutljih in bolečih joškic nimam tko da se pustimo presenetiti. Vse pa želim user posted image user posted image , tem ki pa ste jo žal dobile pa velik upanja za naslednji mesec! user posted image

Življenje je lepo!

(odgovor članu Snoopika)
Neposredna povezava do sporočila: 19
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Ovulacija in oploditev
Ovulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...
Motnje menstrualnega ciklusa so precej pog...
Vsaka ženska obdobje pred menstruacijo in med njo doživlja drugače. Motnje menstrualnega ciklusa so različne in pogoste....

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?