Vrtec Vloga - sprememba vlagatelja (Polna verzija)

Forum >> [Družinsko življenje] >> Naš vsakdan

Sporočilo

bambolina -> Vrtec Vloga - sprememba vlagatelja (10.9.2006 13:33:44)

Vlogo za vrtec sem vedno oddajala jaz za svojega zdaj triletnika. Me zanima, če lahko naslednjič - to je  15.11., če se ne motim - odda vlogo za istega otroka oče otroka? Namreč gre za to, da bom jaz spremenila stalno bivališče v drugi kraj (začasno pa bom na istem naslovu kot partner in sin) in bi potem morala jaz oddati v drugi občini, torej tam kjer je stalno bivališče, pa nam bolj ustreza sedanja občina (kjer dejansko živim), ker financira še 20% vrtca? A katera ve?
Pa še to: Kako je z oddajo Vloge na Vrhniki ali tam upoštevajo stanovanjski kredit kot dodatno olajšavo ali ne? Hvala!!!

triša -> RE: Vrtec Vloga - sprememba vlagatelja (10.9.2006 19:33:30)

Mislim,da ni važno kje živiš ti temveč v kateri občini je stalno prijavljen otrok.

lexl -> RE: Vrtec Vloga - sprememba vlagatelja (11.9.2006 7:20:01)

Bambolina. Vlogo za znižano plačilo vrtca vedno oddaja tisti, ki ima stalno prebivališče skupaj z otrokom. Torej, če ima tvoj partner isti stalni naslov kot otrok, jo naj odda on. Kje pa živiš ti oz. si ti prijavljena, pa ni tako važno.
Občina Vrhnika pa na žalost nima nobenih olajšav, ne glede kreditov, ne glede dodatnih popustov in tudi poletne rezervacije nima. Pa tudi cena za II. starostno skupino je višja kot v vrtcih po Ljubljani, mislim da za cca. 10.000 sit.

bambolina -> RE: Vrtec Vloga - sprememba vlagatelja (11.9.2006 9:49:26)

"lexl" najlepša hvala za odgovor![image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/bravo.gif[/image]
Torej, če naslednjič partner odda vlogo (on bo imel isti naslov kot otrok - v LJ; jaz pa na Vrhniki)... ali veš, če mora na vlogo vpisati pod vprašanje "Stanovanje v katerem ne živite": ali mora potem tam vpisati DA, ker dejansko ne bomo še živeli na Vrhniki (lastnica sem pa jaz), ker  moramo stanovanje še zrihtati in se bomo selili šele naslednje leto? Upam da nisem preveč zakomplicirala? Vem pa da se nepremičnina v kateri ne živiš upošteva in se zviša za 1 razred...[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/zmeden.gif[/image]

Stran: [1]