Anonimen
|
No kmalu se bo poročil od moža bratranec in bova dala 30.000 sit,eno rožico in še nekaj za spomin zraven. Ko sva se pa midva lani ženila,lahko rečem le to,da je poroka dobiček.Midva sva res dobila ogromno denarja,kljub temu da je bilo okoli 70 svatov,še vedno full denarja.Moji starši so dali pol miljona,moja nona pol miljona,moja najboljša prijateljica me je full presenetila 50.000,kar res nisem pričakovala.Njegova priča 50.000,moja pa nič,ker je bil v denarni stiski.Njegova babica 100.000,moja teta 100.000,ostali pa od 10.000 do 30.000,nekateri celo do 75.000.Jest sem bla šokirana,ko sem odpirala kuverte,res nad pričakovanji.Pa še tko je bilo,da od katerega sploh nisem pričakovala,pa me je presenetil.Potem smo pa še šopek na ohcetu prodajal in zaslužl cca.100.000.Stroške za gostilno (cca.300.000) sta si delila najina očeta. Če na koncu potegnem črto,so se stroški poroke,mlajev,dekliščine,fantovščine,oblek,rož,....ravno pokrili z podarjenim denarjem.Nekaj nama je še ostalo,da sva šla na hanimun za en teden,pa še za beton sva imela,ko smo ravno zidali bajto.Lušn je blo,jest bi se kar vsak let poročila
|