Gina
|
IZVIRNO SPOROČILO: Njuškalo Kakorkoli že..moč nad vami ima samo, ker ji pustite.Če bi bila vaša vera v Boga močnejša od njene vere v Hudiča, ne bi imela kaj.Nekako po logiki. Se strinjam. Pa še to, kako veš, anonimna, da njena duša ne bo strašila še po njeni smrti? V bistvu moraš to rešit sama pri sebi, oz. mama pri sebi. Ona to dopušča. Ti to dopuščaš. Kako boš nehala dopuščat? Aja, kar se dohtarjev tiče, so pa itak pocarji. Kar ti opisuješ, se dogaja 80% ljudi v naši ljubi sloveniji. Tudi meni, tudi mojim staršem, mojim prijateljem, znancem, tašči....vsem ni bilo kao nič, pa nam je vendarle! Pocarji, v 80% (opravičujem se 20% zdravnikom, ki so res majstri in tudi taki obstajajo pri nas, poznam kakšnega) Sicer pa jaz verjamem v energije. In energija je lahko usmerjena tako, ali drugače. Vse je to isto, vse se da manipulirat. Vse lahko počneš sam. Vendar ima eden malo bolj razvite sposobnosti na to temo, drugi malo manj, ampak vsekakor pa čist vsak od nas nekaj čuti. Če drugega ne, čuti drugega, ki se mu smeji, pa je prijazen, da je v resnici zamorjen, utrujen....ljudje čutimo. In kaj čutimo? Energije, podzavestna sporočanja, no, pri nekaterih zavestna. V bistvu je hecno to, da znanost v zadnjih kar nekaj letih intenzivno išče povezave ali pa naključno naleti na povezave med znanostjo in "duhovnostjo". Ampak problem rata, ker znanost noče duhovnosti in duhovnost noče znanosti. Zagovorniki enega ali drugega ne vidijo povezanosti in tisti, ki so na položajih, te informacije nazaj držijo, spodnesejo vsakega, ki kaj znanstveno o tem pogrunta. Zelo dosti literature sem na to temo prebrala. Fascinantno, kako dobro se da dokazat znastveno obstoje tega. Vendar o tem ne bi, ker smo enkrat že klepetali o tem in so na rr ravno take sorte ljudje, ki tega ne bi prenesli. Vendar v osnovi mislim, da ti nihče nič ne more, dokler tega ne dopustiš. Potem je vseeno, ali verjameš, da tega ni (ateistični pogled na svet), ker se s tem zaščitiš, odbijaš vse, nočeš čutit in v resnici ne čutiš, odklopiš živčni sistem iz tega čutilnega resorja človeka, ali pa verjameš v boga in verjameš toliko, da si zihr, da ti pomaga, in s tem prikličeš toliko zaupanja, da sam povzročiš izenačenja energij, nevtralizacijo. Seveda se najhuje godi tistim na sredini, ki niso čist zihr v karkoli, malo verjamejo, malo ne, pa predvsem ne zaupajo niti sebi, niti višjim silam, niti niso zihr, če ni mogoče vse samo materialno. Zaupat sebi, pa ne zaupati v boga ali zgolj trdno materijo je malo težje, ker v tem primeru moraš tako dobro poznat svoje čutilne sposobnosti, da njim zaupaš, da bodo nevtralizirale energije, to pa le redkokdo zmore.
|