Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
[Brisano sporočilo] 9.9.2006 9:34:10
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: kateri gel pri rasti zob? 9.9.2006 9:59:22
|
|
|
|
Anonimen
|
Jaz sem uporabljala Balsamo primi denti in se mi zdi, da je bolj pomagal kot pa Calgel, pa še boljšega okusa je.
|
|
|
|
RE: kateri gel pri rasti zob? 9.9.2006 11:13:34
|
|
|
|
Naty*Taja
|
Gengigel - deluje protibolečinsko, protivnetno in mehča dlesen. Zahvaljujoč njemu, smo mi spali ponoči, ko so zobki rinili na plan
|
|
RE: kateri gel pri rasti zob? 9.9.2006 11:50:37
|
|
|
|
April
|
calgel, pa še okus mu je bil všeč. Enkrat sem vzela gengigel, ampak mi ni pustil, da mu namažem dlesni. Pa še nekak kislo se je držal, zgleda da mu okus ni bil všeč.
|
|
|
|
RE: kateri gel pri rasti zob? 9.9.2006 11:54:45
|
|
|
|
Anonimen
|
nobenega gela pač pa osanit - homeopaske kroglice. dobijo se v lekarnah v avstriji
|
|
|
|
RE: kateri gel pri rasti zob? 9.9.2006 11:55:15
|
|
|
|
Marogica
|
Nobenega. Si predstavljaš, da si razbolele čeljusti mažeš s Calgelom, ko se jih človek niti dotakniti ne more, zaradi bolečin? Meni bi se zmešalo, že ob sami misli. Moj ta manjši je imel velike probleme pri izraščanju zobkov, pa sem mu, kadar je bilo zelo hudo, dala raje nekaj proti bolečinam(Calpol), kar bi jaz kot odrasel človek, tudi vzela.
|
|
|
|
RE: kateri gel pri rasti zob? 9.9.2006 21:29:50
|
|
|
|
lelaval
|
Nič - kot Marogica.
|
|
RE: kateri gel pri rasti zob? 9.9.2006 21:36:08
|
|
|
|
Miss Piggy
|
Calgel. Po uporabi smo zadovoljni vsi- bebi in starša.
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 10.9.2006 10:39:28
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: kateri gel pri rasti zob? 10.9.2006 10:46:48
|
|
|
|
tincci
|
Nobenega. Mi ne pusti mazat s Calgelom, itak ga poje sproti, ko ji mažem Najbolj je blažena, če ji dam ščetko za zobe, ki ima na drugi strani obroček za grizenje pa si sama masira.
|
|
|
|
RE: kateri gel pri rasti zob? 10.9.2006 11:46:53
|
|
|
|
petja
|
Dentinox (dobiš ga v Mullerju). Mi smo sprobali vse možno in ta najbolj deluje. Je pa res, da zdaj, ko je starejša, ne dovoli več, da ji namažem dlesni. Tako da ji dam gel na dudo ali pa ji dam Calpol pred spanjem (tamalo dozo).
|
|
RE: kateri gel pri rasti zob? 12.9.2006 22:07:20
|
|
|
|
pomarančas
|
Calgel in smo tudi zadovoljni, če nam ga sploh uspe nanesti na dlesni in ga vsega ne "pojemo".
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 18.9.2006 23:12:43
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Materinski dopust Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Zadnje s foruma
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?