Pri spolnem odnosu otrdi spodnji del trebuha??????zakaj? (Polna verzija)

Forum >> [Nosečnost] >> Nosečnost in porod

Sporočilo

Anonimen -> Pri spolnem odnosu otrdi spodnji del trebuha??????zakaj? (8.9.2006 18:22:56)

Punce sem noseča 7.mesecev že kar nekaj časa mi otrdi spodnji del trebuha pri orgazmu, potem popusti. Ma mi je nerodno gin. vprašat če je to normalno[sm=smiley29.gif] A SE ŠE KATERI TO DOGAJA SJ PO MINUTI POPUSTI IN JE SPET NORMALEN TREBUH  ME JE STRAH DA NI TO KAJ NAROBE??

LEPO NOSEČNOST[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/nosecka.gif[/image]

TONČI. -> RE: Pri spolnem odnosu otrdi spodnji del trebuha??????zakaj? (8.9.2006 19:11:20)

Jaz bi se raje izognila sexu, ker sex menda lahko tudi kaj pospeš porod. Škoda bi bilo, da bi zaradi sexa imel otrok kaj narobe, oz. bi bil prehitro rojen.

bskrle -> RE: Pri spolnem odnosu otrdi spodnji del trebuha??????zakaj? (8.9.2006 20:11:59)

Čisto možno je, da se sproži kak popadek, res raje vprašaj G.

PBJ -> RE: Pri spolnem odnosu otrdi spodnji del trebuha??????zakaj? (8.9.2006 20:27:17)

Meni se je tudi to dogajalo in mislim, da je to normalno.

jasnika -> RE: Pri spolnem odnosu otrdi spodnji del trebuha??????zakaj? (8.9.2006 20:34:37)

to se tud men dogaja in sem vprašala pušenjaka in je rekel da to ni nič kaj takšnega, da se to pač enim dogaja in da ni potrebna vzdržnost, tako da kar vselo[sm=sloncek.gif]

tulip -> RE: Pri spolnem odnosu otrdi spodnji del trebuha??????zakaj? (8.9.2006 21:24:41)

Tudi meni je, ne vedno sicer. Sem rodila dan pred rokom, tako da seks v normalni nosečnosti ne škodi, kvečjemu je zelo prijetna izkušnja za oba.[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/image]

Sandra* -> RE: Pri spolnem odnosu otrdi spodnji del trebuha??????zakaj? (8.9.2006 21:29:06)

Ojla1

Tudi meni se je to dogajalo celo nosečnost, pa se je naš Mark rodil en teden po pdp. Pri men [sm=sloncek.gif]ni nč pospešil poroda1

Lp

Grascakinja -> RE: Pri spolnem odnosu otrdi spodnji del trebuha??????zakaj? (8.9.2006 21:45:11)

Maternica se pri orgazmu krči. Pri nekaterih je to več zaporednih kratkih krčev, spet pri drugih, kot pri tebi, otrdi. To je popolnoma normalno.
Prosim ne govort ubogi revi takih neumnosti, da bo seks pospešil porod in naj bo zdaj pa 2 meseca vzdržna... sama sem imela koniziran MV in še pa še težav, pa sva veselo do konca uživala. Rodila sem 5 dni pred pdp. Ob normalni nerizični nosečnosti lahko spolno življenje funkcionira popolnoma normalno, če sta le oba za to. Maternica tudi sicer lahko večkrat otrdi tudi kar tako v smislu lažnih popadkov že od 6m naprej, pa navadno ne zganjajo prav velike panike zaradi tega.

eya -> RE: Pri spolnem odnosu otrdi spodnji del trebuha??????zakaj? (9.9.2006 22:09:34)

Tudi pri meni se je to redno dogajalo.
Če je tvoja nosečnost brez problemov, se ne rabiš vzdržati spolnih odnosov...

Anonimen -> RE: Pri spolnem odnosu otrdi spodnji del trebuha??????zakaj? (10.9.2006 20:47:45)

Pušenjak pravi, da je to povsem normalno.

***pika*** -> RE: Pri spolnem odnosu otrdi spodnji del trebuha??????zakaj? (10.9.2006 22:39:55)

To je normalno. Ne zdaj nehat seksat zaradi tega, bi bilo škoda [sm=smiley36.gif]

urskas -> RE: Pri spolnem odnosu otrdi spodnji del trebuha??????zakaj? (11.9.2006 10:03:39)

seveda je to normalno!
Nekateri celo pravijo, da je zadeva prijetna tudi za otročička, ki ga pri tem nežno masira...

Stran: [1]