Ivek -> RE: Porodnišnica Slovenj Gradec (12.9.2006 8:30:11)
|
Zdavro Anonimen! Sem iz MB, svojo prvo hčerko pa sem šla rodit l. 2004 v SG zaradi dejstva, da se v MAriboru zgodi preveč grdih stvari....neprijaznost, neosebost, ošabnost....moram reči, da sem z SG porodnišnico bila izredno zadovoljna. Sestre, babice in predvsem zlata ginekologinja Golobova, so bile tako ustrežljive, čuteče, sočutne in nežne. Res je, da je ena (debela, grda) sestra bila groba z mano kasneje, ko sem dojila svojo punčko in jo vprašala, ali prav delam in da se mi ne zdi, da je dovolj mleka....stisnila MI JE JOŠKO TAK DA SEM ZAKRIČALA in grobo odrezala: sej vidite da je !!! Mislim, kako naj vem??? No, pa še ena starejša, ko me je kregala zakaj tako jočem, sej me ne more tako bolet (popadki, mislim)...ampak nič hujšega. Pa lahko bi pri pregledu odprtosti matern. vrata bila bolj nežna. Anesezistka je bila krasna in ena mlajša črnolasa babica...ki je porodila mojo punčko, bila je tak angel, res!!!! Porod je bil lep, ne preveč hiter, toda težak tudi ne. Zaradi dobre priprave (predvsem masaže babice)-nisem bila ni šivana!!! Res so se potrudili!!! Razen prej omenjenih izjem, ki jiti niso vredne bistvene omembe, sem nad to porodnišnico zelo zadovoljna. Sedaj čakam drugega otročka (24.04.2007) in bom zagotovo spet šla rodit v SG. Upam, da sem kaj pomagala. LP, Ivek v [sm=9nebesa.gif]!
|
|
|
|