|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Prolaktin
7.9.2006 16:31:15   
Anonimen
A je imela ktera kdaj zvišan prolaktin? Kake posledice je imela, kako so ji zdravili in ali je potem zanosila? Kup vprašanj, ki me trenutno begajo. Zgleda, da meni nagaja prolaktin in mam zato nezrela jajčeca. Prosim napište kar koli
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Prolaktin
7.9.2006 17:10:53   
pot
IZVIRNO SPOROČILO: MIŠEK1
Prosim napište kar koli

Želim ti čimprej user posted image user posted image user posted image user posted image . user posted image
Nisem se mogla upret. user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2
7.9.2006 17:14:33   
Anonimen
Tudi to je neki, bom še bolj vesela tega, če se bo res zgodilo, kot pa pravega odgovora. Hvala nasapotuser posted image user posted image  

(odgovor članu pot)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
7.9.2006 19:15:37   
emaa
Mislim, da obstajajo punce, ki jim je prolaktin nagajal, vprašaj med za nas na Upajmo kupaj, kjer je več fosilk, pa se bo katera s tem problemom našla ali pa ti bo povedala katera je bila. Mislim, da je bila ena bojana, ki je tudi po zdravljenju zanosila.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4
8.9.2006 8:52:16   
rebeca
Povišan prolaktin sem imela pred kakimi 2 leti. To naj bi bil tudi en vzrok za neplodnost. Zdravila sem ga s tabletami Bromergon, po katerih mi je bilo zelo slabo, vendar se je horomon stabiliziral.

V sredo sem ponovno dal kri in danes po 12h uri pokličem za izvide, ker res si ne želim, da bi imela ponovno povišan prolaktin.

(odgovor članu emaa)
Neposredna povezava do sporočila: 5
8.9.2006 8:55:36   
Anonimen
od česa pa to sploh pride. Al pač imamo tako srečo, da nas je to doletelo

(odgovor članu rebeca)
  Neposredna povezava do sporočila: 6
8.9.2006 9:02:49   
rebeca
Nevem od česa to pride, ampak to je hormon, ki je povečan pri nosečnicah. Ta hormon je hormon, ki vzpodbuja da ima bodoča mamica mleko.
To je povedano vse bolj po domače.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 7
8.9.2006 9:06:11   
Anonimen
to se vedela. pa vseen hvalauser posted image

user posted image user posted image user posted image če že nisem noseča, mam pa vsaj mlekouser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu rebeca)
  Neposredna povezava do sporočila: 8
11.9.2006 14:20:07   
Ylaja
Živijo! Do hormonskih sprememb lahko pride zaradi načina življenja, stresi, hujšanje ali pa je kakšna blokada kje v tebi, v tvojem razmišljanju!
Za zmanjševanje prolaktina sem dobila aglurab, pa ni kakšni velikih problemov. Nekaj jih je res bilo prva dva, tri dni sedaj pa je vse v redu!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 9
11.9.2006 15:27:56   
Anonimen
Aglurab sem tudi jaz jedla več ko 2 meseca, skori 3, pa ni nič pomagalo, pa še grozno slabo mi je bilo. Debela nisem, zato ne pomnim sploh kdaj bi hujšala. Stresno ne živim, prej glih kontra. Obsedena pa tudi nisem z nosečnostjo in otroci, če bo, bo, če ne pa bo pri nama tudi cool. Živim čist normalni lajf. Jem vse, ne pijem, ne kadim, se ne fiksam. Pa je moj prolaktin vseen visok. Nekje drugje mora bit vzrok, se mi zdi. In ga bo treba tudi najti

(odgovor članu Ylaja)
  Neposredna povezava do sporočila: 10
11.9.2006 17:36:51   
Tia-na
A to so ti ugotovil na krvnih preiskavah? A mi lahk poveš, kje si jih delala. Jst razmišljam, da bi šla kar samoplačniško še kri pregledat, kr moji ginekologi se še niso spomnili in me poslali.

Pa srečno ... Dubaj, a ne? Fouš sem ... user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 11
11.9.2006 20:16:56   
Anonimen
prvič sem bila na polikliniki, drugič pa sem šla kar samoplačniško v adrialab, za 6 hormonov sem plačala mal čez 8.000 sit. Se pravi 3 tipične in še 3 za ščitnico. Sam tešče moraš bit. Adrialab je pa na parmovi, v stavbi lesnine

(odgovor članu Tia-na)
  Neposredna povezava do sporočila: 12
12.9.2006 10:24:17   
Skorpija
Jaz sem imela povišan prolaktin! Meni takrat niso nič rekli, da bi bilo to nevem kaj slabo... Je pa res, da ko sem šla v postopek ICSI sem imela po punkciji hiperstimulacijo, pridelala sem celo četo jajčk, ampak jih je šla večina po gobe, ker so bila predrobna. Je pa res, da imam zdaj čisto zmešane hormone in od neuspelega postopka sploh še nisem dobila M, pa je že več kot 2 meseca od tega. Tako da moji hormoni so res nekaj čudnega, blazno mi divjajo in vse vpiva na njih user posted image

Kdor si upa, za trenutek izgubi tla pod nogami. Kdor si ne upa, izgubi življenje!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 13
12.9.2006 10:32:32   
rija
Hmmmm, sem se zdajle zamislila, česa pa jaz sploh nisem imelauser posted image

Tudi povišan prolaktin in citirala bom besede sestre Blanke: ja ljubica, še nobena z povišanim prolaktinom ni zanosila, pa tudi ti ne boš....

So mi ga potem z bromergonom znižali, se mi je po njem mešalouser posted image , pa nisem zanosila. Potem ga pa nisem več jedla, bromergona namreč, in sem šla v nov postopek, pa so vsi znoreli, češ, da nič ne bo, ker je prolaktin povišan. Izkazalo se je, da sem pa v tem postopku glih zanosila in prolaktin ni bil bistvenega pomena in tudi ne tako zelo povišan.

Je pa res, da je to stresni hormon, ki lahko naraste v trenutku, ko ti vzamejo kri. Zato delajo ritem prolaktina, ki pa je bil zame še bolj stresen kot jemanje krvi, ko sem uro gledala tisto cevko, ki mi je visela iz žileuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 14
14.7.2007 19:52:07   
metuLJchy
sicer je to zelo stara tema - a me vseeno zanima. Punce, so vam težave od tedaj ko je bila ta tema aktualna izginile? Na temo prolaktina namreč tudi mene kup stvari muči...

(odgovor članu rija)
Neposredna povezava do sporočila: 15
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

5 vzrokov za bolečino pri ovulaciji
Ne glede na to, kako zelo močna je ovulacijska bolečina, ginekologi opozarjajo, da to ni bolečina, ki bi bila normalna, ...
Kako čim prej zanositi?
Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...

Prvi otrok
Anjuša

Pri kateri starosti ste imeli svojega prvega otroka?

18-21 (15%)

22-25 (31%)

26-29 (35%)

30-33 (14%)

34-37 (3%)

več kot 37 (1%)

Število vseh glasov: 320

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!