crci06 -> RE: Bi zanosili? (8.9.2006 13:30:53)
|
Strinjam se s čisto vsem, kar so punce napisale. Tudi jaz sme v podobni siuaciji, niti ne več študentka, ampak "študent brez statusa". Živiva pri mojih, v "svojem štuku". Mislim, da se imama prav lepo, mnogokrat pa sem zelo žalostna zaradi denarja. Kar sem privarčevala, hitro kopni, zadnjih 10.000 dat za cunjice, medtem, ko si partner z redno plačo kupuje revije/cunje... Si pač odvisen od nekoga in s tem se moraš sprijaznit. Resno! Fajn razmisli! Jaz nisem bila finančno od nekoga odvisna že od konca OŠ, pol pa po 10ih letih šok! Ampak - kakor kaže do sedaj - vse znese! Kupila sva si kar drag voziček (dala zadnje SIT zanj), ko pa sva ga pripelajla domov, pa je bil ogenj v strehi, da ne bova sama kupovala vozička, ker so že zmenjeni, kdo ga bo kupil, in sva čez 10 min dobila gotovino nazaj. In imava še za druge stvari, pa še njegova plača pride. In če boš ti doma - mogoče ne boš rabila svojega avta? Jaz sem ga za pol leta odjavila! Ne vem sicer, kje bom takrat dobila za zavarovanje, vem pa, da bom! Ej, denar je meni skoraj brez pomena... Nekaj ga rabiš, ja, ampak pri mojih dohodkih 125 K SIT mesečno, sem komaj kaj privarčevala - govorim o 10-20.000/mesec. Zdaj sem pa že 1 mesec doma, in v celem mesecu nisem zapravila čez 15.000. Naj mi bo žal, ker sem doma? [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image] P.S. - Upam, pa, da sta pri nejgovih samostojna, in ne, da imata eno sobico, jesta pa pri mamici... TO PA NE BO ŠLO! Raje v najem, pa bosta svoje kasneje kupila. Lahko zanosiš, pol se pa počas preselta kam blizu...
|
|
|
|