vrtoglavica (Polna verzija)

Forum >> [Nosečnost] >> Nosečnost in porod

Sporočilo

Anonimen -> vrtoglavica (7.9.2006 14:16:42)

Zdravo!

Do sedaj sem bila kot sonček, nič slabosti, bruhanja, nič posebnih bolečin. Danes je ravno 13 teden in že kakšen teden se mi občasno pojavljajo vrtoglavice ali pa slabosti (srce ti nabija, oblije te mrzel polt, ampak ti se pa kuhaš), kot da bom vsak čas padla skupaj. Pritisk kadar si ga merim je normalen. Nimam pa s seboj veš čas naprave za merjenje pritiska, kadar imam podobne napade (mine v pol urce, uri). Je možno, da mi sladkor pade na nulo? Ker prej sem full cukra pojedla, sedaj pa mi ne paše in se mi obrne želodec.

Se je kateri dogajalo kaj podobnega?

Lp, jjasna

*biba* -> RE: vrtoglavica (7.9.2006 14:19:11)

Lahko da imaš prenizko stanje železa.
Pokliči zdravnika in naj ti pregleda kri.

lp

Anonimen -> RE: vrtoglavica (7.9.2006 15:11:27)

Jz mislim, da je to za tvoje stanje, se pravi, nosečnost v prvem trimesečju čisto normalno. Vedno, ko dobiš ta občutek se vsedi in spij malo mrzle vode. Izogibaj se npr. čakanja v vrsti, vožnjo z avtobusi, izogibaj se sončni vročini...Vrtoglavice in padanje v nezavest ni nič neobičajnega za nosečnost. Vedno se vsedi in pazi, da kam ne padeš in se udariš!
Jz sem imela vrtoglavice, take, kot bi bila ves čas pijana. Oblivalo me je, mravljinčaste roke in noge...Nezavesti pa nisem izgubljala kot nekatere...
Vseeno pa moraš to povedat svojemu ginekologu.

Stran: [1]