Avri
|
Končno Majčice, zgleda da smo res zelo neaktivne majčice, sem vas komaj našla. No, naš Rok je zdaj že pravi fantek, veliko teka za žogo, ki je absolutno njegov najljubši rekvizit, zdaj pa že tudi razvija navezanost na avtke, tovornjake ter traktorje. Pri 12. mesecih je tehtal skoraj 11 kg, meril pa hm, kolko že, aha, 77 cm, kmalu pa gremo na posvet pri 1 letu in pol (rojen je 26.05. 2005). Zelo rad je, razen mlečnih izdelkov ter jajc (niti palačnik noče). Trenutno tudi zelo rad gleda knjigice, take z slikicamo so zakon, govori pa v bistvu še nič kaj. Pravi fantek. Samo nekaj čeblja, pa o, e, a in zraven s prstom kaže. Me je kar malo zahlipnilo, ko sem prebrala kaj že eni vaši sončki vse povejo. Ja, pa saj bo že. Tudi naš bo kmalu da upam kaj začel. V vrtec ne hodi ampak ga čuva omica, velika prednost tega je da še nismo bili nič bolani. Bo pa šel drugo leto sigurno, pa bo takrat bolj pestro. Trmari zelo rad, nekaj časa je probal z metanjem po tleh, ko pa je uvidel da ne bo zaleglo je prešel na cepetanje in imitiranje joka. Zdaj to taktiko največkrat uporablja ko mu kaj ni všeč. Zobki mu rastejo počasi, ima jih 10, desni kočniki pa se zdaj počasi prebijajo na plano. Ne rastejo mu glih po zaporedju. Tako, toliko o nas zaenkrat, pa dajmo se še kaj slišat majčice. Lep pozdravček iz Velenja.
< Sporočilo je popravil katrin -- 2.2.2007 15:06:33 >