Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: milupine kašice brez dodanega mleka 6.9.2006 18:22:09
|
|
|
|
trdozimc
|
V bistvu je tako, da bi mlečne kašice naj mešal z vodo, brezmlečne pa s primernim mlekom, a jih lahko mešaš tudi z vodo, vendar pazi, da dobi tvoje dete dovolj primernih hranljivih snovi. LP
|
|
|
|
RE: milupine kašice brez dodanega mleka 6.9.2006 18:30:59
|
|
|
|
SAJA
|
kakšna pa je škatla milupe z že dodanim mlekom?
|
|
|
|
RE: milupine kašice brez dodanega mleka 6.9.2006 19:15:16
|
|
|
|
GATA
|
Rumena.
< Sporočilo je popravil GATA -- 6.9.2006 19:19:11 >
|
|
|
|
RE: milupine kašice brez dodanega mleka 6.9.2006 20:44:23
|
|
|
|
eya
|
Gor piše Griesbrei mit milch...v Baby centru je nimajo, v Mullerju pa jih imajo (vsaj danes je bila taka situacija).
|
|
|
|
RE: milupine kašice brez dodanega mleka 6.9.2006 22:37:15
|
|
|
|
SAJA
|
hvala pi@ super stran,sem še čist novinka zato ne vem.
|
|
|
|
RE: milupine kašice brez dodanega mleka 7.9.2006 9:13:16
|
|
|
|
SAJA
|
kje pa se jih cenovno najbolj splača kupovat,ker sem slišala da so ful različne cene?
|
|
|
|
RE: milupine kašice brez dodanega mleka 7.9.2006 11:54:43
|
|
|
|
eya
|
Mogoče je Muller malo cenejši, samo je slabše založen. Včeraj niti v Mullerju niti v Baby centru nisem dobila riževe kašice, ki že ima mleko (so imeli samo tako, ki ima še koruzo zraven), niti komarčkovega čaja. V DM pa sem dobila oboje. Cene pa so take: Muller: kašica riž+koruza+mleko, 250g: 470 sit DM: kašica riž+mleko, 300g: 799 sit
|
|
|
|
RE: milupine kašice brez dodanega mleka 9.9.2006 8:31:51
|
|
|
|
Nyah*
|
Na skatli spodaj pise: just add water, so rumene skatle ja.
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Materinski dopust Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Dojenček ponoči ne spiJe nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Zadnje s foruma
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?