KINO (Polna verzija)

Forum >> [Otrok] >> Otroci

Sporočilo

viv_ -> KINO (6.9.2006 13:56:34)

Koliko so bli stari mulčki, ko ste jih prvič peljali v kino? A ste zdržali celo risanko/film, ali ste šli kaj prej ven?

Mina1 -> RE: KINO (6.9.2006 13:58:29)

Prav kino malo pred četrtim leto oz. okoli četrtega leta, pa kokice seveda in tisti poušterček za pod rito, pa je bilo, zdržali do konca. 

jagoda -> RE: KINO (6.9.2006 14:01:21)

Prejšnji teden smo šli prvič gledat risanko v kino in sicer Avtomobile. Adam je star 2 leti in en mesec. Užival je sto na uro in zdaj samo fehta kdaj gremo spet. Eno uro in tričetrt je mirno sedel in gledal, zadnjih 10 minut pa je začel malo naokrog hodit po vrsti. Sem bila kar presenečena, ker je tako dolgo zdržal, je pa res, da je pravi "risanka fan" in da tudi doma dolgo gleda risanke.

jagoda -> RE: KINO (6.9.2006 14:02:46)

aja še to: Avtomobili so fuuul zabavna risanka in jo priporočam. Tudi za starše!!!

Anonimen -> RE: KINO (6.9.2006 14:23:23)

Naš je šel tud prvič v kino ravno prejšni vikend-gledat Avtomobile. čez tri mesece bo dopolnil 4 leta. Zdržal brez problema, razen žejen je bil fullll[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/jezicek.gif[/image]!

Anonimen -> RE: KINO (6.9.2006 16:25:28)

Mi v kinu še nismo bili, hodimo  pa v gledališče. Ja, te Avtomobile bomo šli gledat. A katera ve, kdaj bodo v Kranju? A so že bili?

dory -> RE: KINO (6.9.2006 19:17:28)

a se dobijo ti sinhronizirani avtomobili ze na kakem dvd-ju al pa kje bi loh to dobla...nasemu se je cist strgalo in ce bi vedla da bo zdrzal bi ga pelala v kino....tko pa on gleda pol ure ali mal vec nepremicno, pol pa gre in kasneje nadaljuje[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/zmeden.gif[/image]

al1* -> RE: KINO (6.9.2006 20:26:00)

Naša je bila stara 3,5 ko smo šli gledat Miška Stewarda, tamali pa pri štirih, šli smo gledat Divjino.

Tudi Avtomobile smo šli gledat in bili navdušeni.

mily -> RE: KINO (7.9.2006 8:15:49)

evo, mi smo bli prvič na Garfildu, pa bo Niks kmlu stara 4. vmes se je sicer začela malo dolgočasiti, ampak proti koncu jo je spet začelo zanimati. zdej pa čakamo da pridejo še tile Avtomobilčki v naš kraj

Stran: [1]