Bele bulice (Polna verzija)

Forum >> [Dojenček] >> Novorojenček, dojenček

Sporočilo

Baby6 -> Bele bulice (6.9.2006 11:03:23)

Naš mali 5 mesečnik je dobil na dlesnih spodaj na mestu kjer naj bi bila 4ka ali 5ka bele bulice. Včeraj je bila samo ena danes pa so poleg nje še dve manjši. Par dni nazaj sta mu tudi ven pogledala spodnja dva zobka. Kaj bi bile te bulice?

NRMM -> RE: Bele bulice (6.9.2006 11:05:03)

Mogoče glivice-soor?

srki -> RE: Bele bulice (6.9.2006 11:19:03)

IZVIRNO SPOROČILO: NR

Mogoče glivice-soor?

Sem istega mnenja.

treligeli -> RE: Bele bulice (22.9.2006 15:40:23)

živjo,
moj je star komaj tri mesece in ima tudi bele bulice samo zgoraj in ni soor, tako da gremo naslednji teden kar k zobarju. [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley19.gif[/image]

Anonimen -> RE: Bele bulice (22.9.2006 19:47:42)

TO NI SOR!!!!

Najverjetneje so mu prišle cistice na dlesnih ven. Kako vem? Ker je imel Max isto. Pri 2,5 mesecih smo mislili, da so zobki (še splošni zdravnik se je zmotil, ker je mislil, da so zobki), ker namreč tako zgledajo. Edino ne pojavijo se spodaj na dlesni temveč štrlijo na sprednji strani ven. So bele in trde.

Da pa so to ciste, pa mi je povedala pediatrinja. Nič jih ne smeš potiskat ali masirat. Pusti na miru. Bodo same izginile. MAx jih je imel 2 Ena mu je izginila po mesec dni, ta druga se pa še pri 10 m. malo vidi.

Nič ne rabite skrbet, ker ni  nič nevarnega, pa tudi ukrepat se na da ničesar. Pojavijo se najpogosteje na štirkicah. Mnogo mamic jih sploh ne opazi, ker so precej zadaj.

Stran: [1]