Medvedka -> Diabetes, part 4 (6.8.2004 13:35:16)
|
Uf, kaj smo pridne, smo že na 3. strani... :bravo: Alja, da lahko pripišeš tudi svoj opis, se moraš registrirati (prijaviti). Nekje zgoraj na strani RR boš našla kakšen link v zvezi z registracijo ali pa prijavo (se ne spomnim več čisto dobro, ker je že kar nekaj časa nazaj, ko sem se sama registrirala, zdaj pa me vedno, kadar obiščem RR z mojega računalnika, kar avtomatično prijavi, saj se ne odjavim, kadar zapuščam RR stran). Klikni na tisti link in izpolni, kar od tebe zahtevajo. Z imenom najbrž ne boš imela problemov, saj do sedaj še nisem zasledila nobene Alje na straneh RR. Če pa te pod tvojim imenom ne bo hotelo registrirati, si boš pač izmislila kak drug simpatičen vzdevek. Na voljo boš imela tudi ne vem koliko besed za svoj opis, ki ga bo pokazalo vsakemu, ki se bo postavil na tvoje ime. In pa, če sii prijavljena, boš lahko pisala tudi privatna sporočila, torej taka, ki jih bo dobila samo določena oseba na RR, ostali pa jih ne bodo mogli brati. Kadar gre za kakšne bolj osebne stvari, ki ne zadevajo prav vseh, ki obiskujejo RR, je to prav dobrodošlo. Torej, registriraj se čim prej, da si bomo še več pisale. Aja, pa še tole, če boš pisala s kakega drugega računalnika, ne s tvojega, se boš morala vedno znova prijaviti s svojim geslom, potem pa tudi ne pozabi na odjavo, da ti ne bi kakšne nezaželjene osebe gledale v tvojo privat pošto. Kinokija, tvoj GHbA1c je vendar odličen!!! :bravo: Ko sem bila prvič noseča, mi je rekla diabetologinja, da mora biti GHbA1c nekje okrog 6% oziroma do 6,5%. Če boš uspela obdržati tak GHbA1c še naprej oziroma do 6,5%, lahko zanosiš kadarkoli ti ustreza. Seveda pa še vedno velja, da moraš paziti na kakšne skoke sladkorjev navzgor (pa tudi navzdol). Glede na to, da imaš 5,7% pa itak mislim, da ti KS ne more prav dosti skakati, saj bi bil potem hitro višji GHbA1c. 5,7% je čisto normalen GHbA1c tudi za zdrave ljudi in tudi če bi si ga šel izmeriti npr. tvoj dragi, bi ga imel tu nekje, med 5 in 6%. In pa Kinokija, da ne bo slučajno pomote!!! Dobimo se v torek, 10.8. in ne 11.8. Kinokija ima očitno lepo, vitko postavo... No, jaz sem velika 168cm, tehtam pa skoraj 15kg več kot Kinokija, torej lahko pričakujete nekoliko bolj konkretno postavo. Bom pa tudi jaz (kot baje Alja) oblečena bolj športno, kot skoraj vedno. Lasje pa bodo še vedno črni in kratki. Lepo se imejte! Medvedka
|
|
|
|