NinKa -> RE: luksuzna soba in partner (6.9.2006 9:56:03)
|
Oj men je to, da je bil moj dragi večino časa zraven bolj opora kakor napota, kot je ena napisala. Jaz sem imela v Postojni svojo sobo. Noter sta dve postelji in na eni lahko prespi partner. Ker pa sem rodila med božičem in novim letom in ker sem bila prvič v življnju v bolnišnici za več kot sam nekaj uric sem se z osebjem dogovorila naslednje. Moj dragi je prišel takoj po viziti cca. 8.30h in ostal do 20h zvečer, pol je pa moral iti ali pa doplačati polni penzion, ki je znašal zanj 11.000 sit. Pa je pol raje šel domov. Men je ful pomagalo, da je bil zraven, njemu pa tut, da smo vsi trije skupaj zakorakali v[sm=duda.gif] prve trenutke na svetu. Sicer pa v Postojni vse tak na easy, če sedaj poslušam kako "trpijo" v Mariborski porodnišnici. Kriza, men je blo tiste 3 dni prav lepo v porodnišnici. Imela sem mir, imela sem patrnerja ob sebi in osebje je popolnoma skrbelo za najinega [sm=duda.gif]. Pa še spala sem lahko od 23h do 5h. Jaz pravim, če ti ni škoda kakšnega tolarja...pa verjemi da ga je vsak tolar, ki ga tam pustiš tega vreden, pejt in in videla boš da je čist ok.
|
|
|
|