Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Dodatno zdravstveno zavarovanje - odpoved 5.9.2006 11:25:11
|
|
|
|
Anonimen
|
So eni haklci. Mislim, da moraš biti vsaj eno leto pri eni od zavarovalnic, preden lahko odpoveš. Vem, ker tvoja babica nikakor ni edina, ki ima take probleme. O tem so govorili tudi po TV. Ampak potem so nekaj reševali, pa ne vem, kako.
|
|
|
|
RE: Dodatno zdravstveno zavarovanje - odpoved 5.9.2006 11:34:50
|
|
|
|
Tasika
|
Ma saj še sama ne ve za kaj se gre, misli da mora met oboje. Možno je tudi, da je podpisala preveč papirjev , zdaj je treba godljo rešit. Če pa je katera že poskušala kaj podobnega, naj se pa javi. Prosim lepo. Splišni, tebi pa hvala.
|
|
RE: Dodatno zdravstveno zavarovanje - odpoved 5.9.2006 11:43:26
|
|
|
|
hubibubi
|
odpoved dodatnega zdravstvenega zavarovanja poteka tako da pošlješ pisno prošnjo za prekivitev. mene so nato poklicali in rekli če lahko pošljem fotokopijo odreka zadnje plačane položnice, in pa povedati sem morala zakaj prekinjam zavarovanje. mislim pa da ti na to vprašanje ni potrebno odgovoriti če nočeš. poglej slučajno če nima tvoja babica slučajno nezgodno zavarovanje sklenjeno ne pa dodatno zdravstveo. so našo babi tudi hoteli na finto spravit z tem zavarovanjem.
|
|
|
| Stran: [1] |
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?