Sita -> RE: a se vam tut kdaj ne da ... (5.9.2006 10:22:54)
|
IZVIRNO SPOROČILO: pettyy Sita ti malce preveč gledaš na tole knjigo kaj v tej knjigi piše.A če bi pisalo,da te mora še parkrat oklofutat in ne vem še kaj,da to spada zraven bi bila tudi za a ne.samo zato ,ker to v tej knjigi piše. In samo še nekaj na tvojo izjavo,da se mora anonimna vprašat,če ga ima sploh rada.A to pomeni,da ga nima rada al kaj?Ni vse v seksu in če ti ni do tega ti ni,in človeka zaradi tega nimaš nič manj rad!!! Malce mešaš stvari kot so seks -ljubezen. To pa sploh ni res! Prebrala sem ogromno knjig in vzamem na znanje, kar mi ustreza. In ne poznaš me - ko bi le vedela, kako sem jaz proti vsakršnemu nasilju!!!! Ne, to ne pomeni, da ga nima rada. To pomeni, da se mora vprašat. Ker če njekoga ljubiš, ga ljubiš tudi s telesom. Mogoče sem se narobe izrazila. Vprašat se mora, če ga ljubi. Ker radi imamo lahko veliko ljudi in stvari. Ljubimo pa enega - iz srca, iz dna duše. Seveda ni vse v sexu, je pa veliko. Če oga neprestano zavračaš, je moral že nek plamen ugasniti. A ne? Razen če je tu bolezen, če je pravkar rodila ali kaj drugega. To pa sama ve. V tem primeru naj se z njim pogovori. Ne pa, da je non stop zavrnjen. Žal moški s stalnim zavračanjem ne more čutiti, da ga partnerka ljubi. Ali pač? Kako bi se pa ti počutila, če bi bilo obratno. Sex ni le potreba. Skozi sex se izraža ljubezen, lahko zelo globoka ljubezen. Seveda pa ni nujno. Odvisno od posameznika. In vedno je razlog, zakaj ti ni. In moški resnično hodijo iskat ljubezen drugam - in s tem sex, ker se oni najbolj predajo skozi sex (je pač tako, ne glej iz ženskega stališča - pri nas je obratno), če doma doživljajo vsakodnevne zavrnitve. Ja, sex je tudi del zveze. In kakor je pri kom v spalnici, tako je tudi sicer pri njima. Zaupanje, predanost, ljubečnost ... ali pa zavračanje, odpor ... Žal je tako, da sex dva poveže še bolj ali oddalji. Kar hočeš ...
|
|
|
|