Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
beležka,notes,koledarček,... 4.9.2006 22:27:11
|
|
|
|
Anonimen
|
ali obstaja kaj takega na računalniku? sedaj imam namreč vse živo napisano na listkih in polepljeno po mizi in računalniku.in potem se mi zgodi,da pozabim,kdaj imam roditeljski ali kdaj moram po taveliko v glasbeno,ali kdaj imamo cepljenje za mačko,... in ker presedim veliko časa za računalnikom,me zanima,če obstaja kaka taka zadeva,da si vpišeš not pomembne datume in ure...in te potem po možnosti še spomni na to.
|
|
|
|
RE: beležka,notes,koledarček,... 4.9.2006 22:31:45
|
|
|
|
Jacqueline
|
V Outlook-u maš koledarček in opravila!!!! Lp, Jackie
|
|
|
|
RE: beležka,notes,koledarček,... 4.9.2006 22:43:29
|
|
|
|
Anonimen
|
res? kje pa? jst ga nisem našla...
|
|
|
|
RE: beležka,notes,koledarček,... 5.9.2006 7:59:54
|
|
|
|
GATA
|
V outlooku greš v orodni vrstici na GO (POJDI) in tam izbereš koledar. Znotraj pa mislim, da se boš znašla. Greš na datum, zate pomemben in dvakrat klikneš, tam pa vse kar rabiš porihtaš...
< Sporočilo je popravil GATA -- 5.9.2006 8:04:58 >
|
|
|
|
RE: beležka,notes,koledarček,... 5.9.2006 8:17:00
|
|
|
|
coolbabe
|
odpri Outlook pa pritisni skupaj ALT tipko in F1. Tist meni k se ti odpre, če ga še nimaš odprtega v osnovi (če ga zapreš pa še enkrat isto pritisneš) ima spodaj tudi gumb koledarček in pa gumb opravila. Če hočeš do tega prit v orodni vrstici greš pod "Pogled" in potem "Podokno za krmarjenje" angleške izraze sem pa že pozabila kar sem na porodniški Kar se pa uporabe koledarja tiče pa pejt pod "Pomoč" in tam mal poglej.
|
|
|
|
RE: beležka,notes,koledarček,... 5.9.2006 11:47:55
|
|
|
|
Nixxon
|
Seveda, v kolikor uporabljaš Outlook in ne Outlook express.
|
|
|
|
RE: beležka,notes,koledarček,... 5.9.2006 12:02:50
|
|
|
|
Anonimen
|
ja,in ker imam outlook express,tega ni?kakšna pa je razlika med enim in drugim? in zdej,kje naj najdem to reč?! ma f...,bi blo boljše,če sploh ne bi imela računalnika.ugotavljam,da 3/4 reči sploh pojma nimam...
|
|
|
|
RE: beležka,notes,koledarček,... 5.9.2006 12:09:55
|
|
|
|
Anonimen
|
aha,sem si prebrala kakšna je razlika med enim in drugim.se pravi,da je boljši outlook?
|
|
|
|
RE: beležka,notes,koledarček,... 5.9.2006 19:40:40
|
|
|
|
Anonimen
|
aha,ok,sem ga našla.in kako si ga zdej inštaliram,da bo deloval,da mi bo pošta prihajala tja?joj,sej mogoče bi pa našla odgovore na njihovi spletni strani... hm,moram it pečt palačinke!!!
|
|
|
| Stran: [1] |
So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16
Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.