|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   kaj mislite na to..
4.9.2006 19:21:29   
Anonimen
torej, M naj bi dobila jutri ali pojutrišnjem. Ovulacijo mislim da sem imela v petek, (bil je tak čepek v obliki lešnika, prej le bel tok).. vendar, sploh ne čutim, da bom dobila M.. ali mislite da bo, ali se mi bo prestavila.. sem pa prvi mesec brez KT.
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: kaj mislite na to..
4.9.2006 19:23:33   
Anonimen
biba ,mislim da M ne bo prišla točno,ker če si prvi mesec brez hajoj,lahko pride jutri ali pa čez kakšen mesec.
Ti pa svetujem da ne delaj takoj testov,kar počakaj še

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
4.9.2006 20:22:58   
lelaval
Počakaj, da ti par dni zamuja in šele takrat delaj test. Teh par dni pa daj živčke lepo na dopust.
Držim pesti, da vama uspe čimprej - če ne ta, pa prihodnji mesec.

V življenju sta nam dani 2 čaši, sladka in grenka: vsi moramo izpiti obe, življenje pa nam obe čaši toči nepredvidljivo.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3
4.9.2006 21:32:03   
lin
Meni je po prenehanju jemanja Kt M zamujala kr 13 dni in pol sem mela en dan ful,je kr lilo drugi dan normalno tretji pa skoraj nič,bomo vidli kako bo z naslednjo.
Če siuser posted image  želiš upam da si user posted image ampak ne veseli se prehitro da ne boš pol razočarana.
Srečno,pa da čim prej zvemo da si user posted image

(odgovor članu lelaval)
Neposredna povezava do sporočila: 4
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

7 nenavadnih dejstev o spermi
Poleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...
Motnje menstrualnega ciklusa so precej pog...
Vsaka ženska obdobje pred menstruacijo in med njo doživlja drugače. Motnje menstrualnega ciklusa so različne in pogoste....

So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16

Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.