Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: NUJNO! UKRADEN MALTEŽAN PRED 1 URO! 4.9.2006 18:46:52
|
|
|
|
Anonimen
|
Najbolješ bo,da daš štwvilko čipa pristojnim službam.Zagotovo bodo ljudje ,ki so ga vzelo enkrat morali prinest recimo na veterinarsko kliniko
|
|
|
|
RE: NUJNO! UKRADEN MALTEŽAN PRED 1 URO! 4.9.2006 19:03:29
|
|
|
|
Shania
|
Lastniki že kličejo veterinarske klinike, zavetišča... lp, Shania
|
|
RE: NUJNO! UKRADEN MALTEŽAN PRED 1 URO! 4.9.2006 21:00:08
|
|
|
|
Anonimen
|
Hudo. Ja pa poden, kakšni so ljudje.
|
|
|
|
RE: NUJNO! UKRADEN MALTEŽAN PRED 1 URO! 6.9.2006 21:04:58
|
|
|
|
AKŠ
|
a so že našli tega malega psička? me kr spreleti ko kaj takšnega slišim...
|
|
RE: NUJNO! UKRADEN MALTEŽAN PRED 1 URO! 6.9.2006 22:39:18
|
|
|
|
Shania
|
Še ne. Obveščene so vse klinike do Kopra, lokalna tv postaja v Mevodah, zavetišča...pa nobenega odziva. lp, Shania
|
|
RE: NUJNO! UKRADEN MALTEŽAN PRED 1 URO! 7.9.2006 22:07:55
|
|
|
|
mala maja
|
oj, vem da sem par dni preppozna ampak mogoče ga je kdo pripeljal predno se je razvedelo v trgovino in veterinarsko bolnico Kuž Muc v Medvodah. Kaj če bi tam malo povprašali??
|
|
|
|
RE: NUJNO! UKRADEN MALTEŽAN PRED 1 URO! 7.9.2006 22:19:28
|
|
|
|
Anonimen
|
No,ne vem.jaz bi samo pokomentirala samo to,da kdo pa pušča psa v avtu
|
|
|
| Stran: [1] |
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?