napisati priporočilo? (Polna verzija)

Forum >> [Družinsko življenje] >> Naš vsakdan

Sporočilo

m_m -> napisati priporočilo? (4.9.2006 18:03:48)

Oj.

A ima katera kaki vzorec, kako se napiše priporočilo, kaj vse moraš notri napisat, kako to izgleda... Karkoli.

Gre se pa za priporočilo za področje izobraževanja.

juorje -> RE: napisati priporočilo? (4.9.2006 22:39:22)

ej, a da je izobraževanje organiziral in izvajal
a da je bil udeleženec?

organizacija in izvajanje izobraževanja: kdaj, koliko časa, število ljudi, tema, način izvajanja: delavnice, predavanje, študija primera, vrednotenje: na koncu - uspešnost izvajanja izobraževanja, mnenja udeležencev,

kot udeleženec: končni rezultat, aktivnost znanja, preverljivost znanja v praksi,
tudi: kje, koliko časa, katere vsebine

osebnostne značilnosti - posebne metode, načini motiviranja,

kaj praviš?

m_m -> RE: napisati priporočilo? (5.9.2006 11:29:23)

juorje, Mentor na faksu mi je rekel, naj sama napišem priporočilo, on pa mi ga bo samo podpisal in poštemplal. Rabila bi ga pa za prilogo k vlogi za pripravništvo in za prilogo k vlogam za službo.

Verjetno bi moralo vsebovati moje podatke (ime, priimek, naslov, letnico rojstva), izobrazbo, naziv; način sodelovanja (kot mentor, somentor), osebne značilnosti tudi ja (samo ne znam se ravno hvalit [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley13.gif[/image] ) pa še... kaj mogoče.

juorje -> RE: napisati priporočilo? (5.9.2006 14:31:12)

poglej na mojedelo.si, kadri.si - zaposlovalne agencije, tam je cel kup CV-jev - tukaj notri spraviš svoje podatke,
na področju izobraževanja ne pozabi na neformalno izobraževanje: delavnice, seminarji - ki si jih poslušala, vodila: krožki, prostovoljno delo,
priporočilo delodajalca pri delo preko št. servisa
(prvo službo sem dobila zaradi praktičnih stvari: vodenja delavnic in št. dela)

pohvalit se ne pozabi, če boš pretiravala (v kar dvomim) ti bo že mentor povedal svoje, a ne?

veliko uspeha!!!

m_m -> RE: napisati priporočilo? (8.9.2006 22:55:10)

juorje a poznaš mogoče Prošnjo online?

Stran: [1]