Gibi otroka (Polna verzija)

Forum >> [Nosečnost] >> Nosečnost in porod

Sporočilo

nelly -> Gibi otroka (4.9.2006 15:01:38)

Sem v 33 tednu nosečnosti in otroka zelo slabo čutim.Zdaj pa me zanima alo je to normalno ali naj se odpravim na pregled v porodnišnico?

Brisani uporabnik -> [Brisano sporočilo] (4.9.2006 15:36:35)

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

TONČI. -> RE: Gibi otroka (4.9.2006 19:50:19)

Otrok ima vedno manj prostora za gibanje, zato se manjkrat obrne. Čutiti moraš pa vsaj 10 gibov na dan. Drugače pa, če te skrbi pojdi na pregled, da ti bo lažje. Zdaj te ne sme nič skrbeti, to otrok čuti.

sisi80 -> RE: Gibi otroka (4.9.2006 20:01:09)

Kot so že rekle predhodnice, otrok se proti koncu umiri, toda še vedno ga čutiš. Če ga ne ali misliš, da ga ne, pojdi raje na pregled.

Clody -> RE: Gibi otroka (5.9.2006 8:02:15)

Otrok je že obrnjen navzdol in se najbrž ne bo več premikal tako, da bo glavca obrnjena proti prsim, ker nima več prostora, saj je že zelo velik. Bolj boš čutila kako brco z nogo ali z roko.
Proti koncu se bo pa čisto umiril ker se bo pripravljal nqa porod.

Jaz bi šla na pregled šele če ga ne bi čisto nič čutila.

Uživaj še ta slaba mesca!

nives24 -> RE: Gibi otroka (5.9.2006 9:25:59)

Jaz sem v 23 tednu in tudi moj otročiček je danes bolj lenoben. Sem kar malček žalostna, ker noče brcat.
Mogoče je pa le tako obrnjen, da ga čutim bolj na rahlo.

pikicaa -> RE: Gibi otroka (5.9.2006 9:53:48)

Tudi jaz sem mojo [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/duda.gif[/image] proti koncu manj čutila pa še posteljico sem imela spredaj. Najbolj divja je bila zadnji večer pred porodom. Če našteješ deset gibov ni nobenega problema. Če te pa preveč skrbi pa pojdi k zdravniku.

Stran: [1]