dory -> RE: MAČKE 3.DAN (OH) (3.9.2006 13:05:57)
|
mah jest sem ze prvo rundo menjala dneve med sabo...sem se pa striktno drzala pac tega,da ce sem zacela z beljakovinami,sem tudi koncala...je pa res,da sem mela nujno 1x na teden sadni dan...vcasih tudi po dva,ce je bla kaksna fajn lunca takrat.... lej kot danes,vi imate OH, jest pa sem si zarad dobrega piscanca omislila B dan...jutri imam normalno sadje in tako naprej...je bols dneve vcas zamenjat,kot pa gresit znotraj "predpisanega"dne... Te diete se je fajn drzat, sploh zacetniki,da dobijo en obcutek,kako to izgleda in v koncni fazi,da se spremeni metabolizem...tko kot meni, ki se mi ob pogledu na tenstan krompir in pecenko skor skeglja...enrat sem planila po vsem skupaj,pa mi je bilo ze isto uro po pojedenem zal, pa ne zarad moralnega macka ampak zaradi konkretnih bolecin v trebuhu....se mi je pac spremenil metabolizem... Pa tudi, ce ze gremo v detajle...jst gresim ze zjutri ko si privoscim nizkokaloricni jogurt...pa mi do treh popoldne niti ni take panike zdrzat, ampak po dveh mesecih takega prakticiranja sem si ocitno fajn nacela zalodec, zato si ga prej potolazim z jogurtom,da je mal bols...pa grejo kile ravno tako dol :)
|
|
|
|