Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: A še kdo nč ne seksa? 3.9.2006 18:52:33
|
|
|
|
Anonimen
|
midva sexama 2x na dan ta da me že tam spodaj mal boli,je pa super ker imam rada dolgo predigro
|
|
|
|
RE: A še kdo nč ne seksa? 3.9.2006 20:35:48
|
|
|
|
Anonimen
|
pa kaj nam zdej ti tuki vzbujas skomine... dej prid rajs kej povedat, k bos abstinirala
|
|
|
|
RE: A še kdo nč ne seksa? 3.9.2006 22:03:43
|
|
|
|
smrka
|
O kako je pa danes kaj stanje?
|
|
|
|
RE: A še kdo nč ne seksa? 3.9.2006 22:16:43
|
|
|
|
Anonimen
|
o helou smrka pr men vse po starem :( kako s pa kej ti?
|
|
|
|
RE: A še kdo nč ne seksa? 3.9.2006 23:09:13
|
|
|
|
smrka
|
O srecka! Jest sem zdele obrihtala partnerske dolznosti
|
|
|
|
RE: A še kdo nč ne seksa? 3.9.2006 23:26:11
|
|
|
|
Anonimen
|
|
|
|
|
RE: A še kdo nč ne seksa? 4.9.2006 22:38:15
|
|
|
|
Sita
|
Eh, zakaj se sekirate? Če dolgo ne seksaš, se itak odvadiš, pol pa ne rabiš več ... A ni to fajn? Še eno delo manj, ki ga je treba drugače redno opravljati ... Lepo vam je, punce ... in zdaj se lahko posvetite sami sebi ....
|
|
RE: A še kdo nč ne seksa? 7.9.2006 21:46:43
|
|
|
|
Anonimen
|
Brez zamere, ampak me veseli, da nisem osamljen primer kar se nesexa tiče. No ja, saj nekaj ga je. 1x na teden, včasih 2x, včasih 1x na 14 dni al pa še manj, če dedca ni doma, ker je kje na službeni poti.
|
|
|
|
RE: A še kdo nč ne seksa? 7.9.2006 22:29:55
|
|
|
|
Sita
|
Iz knjige "Moški in ženske v spalnici": V primeru porušenega poželjenja moškega do žene dr. Gray svetuje naslednji postopek, kako pripraviti moža v dejavno sodelovanje: Ženska naj vsakič, ko začuti poželjenje, reče nekaj takega kot:" Danes sem tako vzburjena, vendar vidim, da si zelo utrujen. Nič ni narobe, če ti ni do spolnosti, rada pa bi se samozadovoljila in pri tem mislila nate. Če se mi boš hotel pridružiti, ko bom blizu vrhunca, te bom vesela. Če pa ne boš razpoložen, pa tudi nič ne bo narobe." Dr. zatrjuje, da je metoda uspešna. Ni boljšega afrodiziaka od spolnosti.
|
|
RE: A še kdo nč ne seksa? 8.9.2006 13:44:33
|
|
|
|
Dragica
|
Ja draga Kerensa zaščiti se pa bo mogoče se pa boji imeti nogometno moštvo.
|
|
RE: A še kdo nč ne seksa? 8.9.2006 13:45:10
|
|
|
|
Anonimen
|
Sm čist nafilana s kemijo.
|
|
|
|
RE: A še kdo nč ne seksa? 8.9.2006 13:47:49
|
|
|
|
CUKRČEK
|
IZVIRNO SPOROČILO: Sita Iz knjige "Moški in ženske v spalnici": V primeru porušenega poželjenja moškega do žene dr. Gray svetuje naslednji postopek, kako pripraviti moža v dejavno sodelovanje: Ženska naj vsakič, ko začuti poželjenje, reče nekaj takega kot:" Danes sem tako vzburjena, vendar vidim, da si zelo utrujen. Nič ni narobe, če ti ni do spolnosti, rada pa bi se samozadovoljila in pri tem mislila nate. Če se mi boš hotel pridružiti, ko bom blizu vrhunca, te bom vesela. Če pa ne boš razpoložen, pa tudi nič ne bo narobe." Dr. zatrjuje, da je metoda uspešna. Ni boljšega afrodiziaka od spolnosti. če bi mi jst to rekla, bi me v umobolnico strpu in nikakor ne bi sexu z menoj.
|
|
RE: A še kdo nč ne seksa? 8.9.2006 13:49:36
|
|
|
|
Anonimen
|
O umobolnicah pa na sosednji temi debatiramo.
|
|
|
|
RE: A še kdo nč ne seksa? 8.9.2006 17:37:36
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Sita " Danes sem tako vzburjena, vendar vidim, da si zelo utrujen. Nič ni narobe, če ti ni do spolnosti, rada pa bi se samozadovoljila in pri tem mislila nate. Če se mi boš hotel pridružiti, ko bom blizu vrhunca, te bom vesela. Če pa ne boš razpoložen, pa tudi nič ne bo narobe." Če bi jaz kaj takega izjavila, ziher ne bi bilo nič Mojega bi pobralo od smeha. Sita, pa ne zameri
|
|
|
Jaslice ali varuška
пеперутка16
Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?