|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   neki me zanima!!!
2.9.2006 16:46:58   
monika85
moj primer je sledec, meni menstruacija zamuja zadnjo sem dobila 17.7 in sem potem 20.8 delala test in je pokazal negativno.
ali je mozno da se je test zmotil ali pa se je moja menstruacija odlocila da me en mesec ne obisce?
ali je kateri tak primer mogoce za poznan da vem kako ravnati

hvala za odgovore

monika
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: neki me zanima!!!
2.9.2006 17:25:21   
punsha
kaj pe če bi naredila še en test? če pa ne bo nič,user posted image pa še vedno od nikoder pa obišči ginekologa.

(odgovor članu monika85)
Neposredna povezava do sporočila: 2
4.9.2006 8:50:57   
T21
Bo pršla, nič bat. Testi načeloma naj ne bi kazali napačno. Vsaj pri meni je bil tak primer. Prva M po SS je prišla šele 54 dan, druga pa 35, čeprav sem imela prej vedno reden ciklus. Za zamujanje je lahko vzrok marsikje, tudi v psihi...

(odgovor članu monika85)
Neposredna povezava do sporočila: 3
4.9.2006 12:40:30   
sun123
Jaz sem pa imela normalno menstruacijo mal je sicer zamujala pa sem naredila test, ki je pokazal negativno. Kasneje sem pa šla k ginekologu na pregled zaradi kao bolečih jajčnikov, sem bila pa v 13 tednu.

(odgovor članu T21)
Neposredna povezava do sporočila: 4
4.9.2006 13:37:28   
taja1
Sun123 - kaksna pa je bila tvoja M. Si imela mocno ali sibko.
Jaz imam zelo sibko (izcedke), pa mi je danes zjutraj BC mini pokazal rahlo crtico. Pocakala bom par dni in test ponovila, ce se prej ne ulije.

Tebi Monika85, pa svetujem, da gres na pregled saj se nikoli ne ve... Zelim ti, da bi bila user posted image .

Drzim pesti zate in zase!

(odgovor članu sun123)
Neposredna povezava do sporočila: 5
4.9.2006 16:00:36   
sun123
Taja1 čisto običajna.

(odgovor članu taja1)
Neposredna povezava do sporočila: 6
4.9.2006 16:06:21   
taja1
Meni te M med nosecnostjo niso cisto nic logicne. Ali naj se ne bi izlocilo neoplojeno jacece? Kako torej M v nosecnosti?

Si se mogoce pozanimala kaksna je medicinska razlaga za ta "pojav"?

Kako pa je s tabo Monika85?

(odgovor članu sun123)
Neposredna povezava do sporočila: 7
5.9.2006 5:26:21   
zaljubljena23
IZVIRNO SPOROČILO: taja1

Meni te M med nosecnostjo niso cisto nic logicne. Ali naj se ne bi izlocilo neoplojeno jacece? Kako torej M v nosecnosti?

Si se mogoce pozanimala kaksna je medicinska razlaga za ta "pojav"?

To tudi mene zanima, sem namreč prejšnji teden izvedela, da je kolegica noseča. Kako je izvedela? Na zelo zanimiv način, šla je h ginekologu, da bi si prestavila M, ker je hotela iti na križarjenje in je še G naredil pregled in ji je je rekrl, da je v 3 mesecu nosečnosti. Pa je tudi imela redne M

23.4.2009, plusek...17.5.2009 si odšel med angelčke...
23.4.2010, plusek...17.12.2010 si prijokal na svet...
23.4.2012, plusek... 26.12.2012 PDP...

(odgovor članu taja1)
Neposredna povezava do sporočila: 8
5.9.2006 8:08:52   
Linda25
Zanimivo. Kaj potem je res mogoče, da si noseč in imaš normalno user posted image ?

To je verjetno zelo redek primer. Kaj pa počutje?  Je kljub user posted image  saj kaj drugače?

(odgovor članu zaljubljena23)
Neposredna povezava do sporočila: 9
5.9.2006 22:20:10   
soraya
to sem se jaz začela zdaj spraševat. Že cel mesec se počutim čudno.Pogosto mi je slabo, apetiti pa mi niha, enkrat bolj, drugič manj. Sem zdaj čakala na M in je prišla, a sem jo imela le dva dni. Torej je najboljše da nardim test, da bom ziher...

(odgovor članu Linda25)
Neposredna povezava do sporočila: 10
5.9.2006 22:33:44   
sandrat
Pri meni je čisto isto. Slabost, apetit. Sm se odločila da počakam naslednjo user posted image  in nato naredim test. Neverjamem, da bi bila tako redek primer in mislim, da je to samo psiha- upam, da se motim in da kmalu zagledam user posted image aliuser posted image .

(odgovor članu soraya)
Neposredna povezava do sporočila: 11
   [Brisano sporočilo]
6.9.2006 9:28:49   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu sandrat)
  Neposredna povezava do sporočila: 12
6.9.2006 10:24:34   
Anonimen
Moj primer je bil takle. Zanosila sem kljub KT-Cilest. M sem imela še prvi mesec nato ne vem ko sem bila noseča, v bistvu je to krvavitev ne M. ampak an to nisem bila pozorna. La zakaj bi bila. Ko so se začele slabosti sem po nasvetu prijateljice naredila test in takoj je pokazal pozitivno. Zelo močno črtico, takrat  sme bila noseča 10-11t. Se ne spomnim več točno. In najin angel ima skoraj tri leta, zdaj pričakujemo punčko, in spet sem zanosila kljub KT in enemu okvarjenemu jajčniku. Sem pač čudež, kot pravi moj. G. saj so verjeli da otrok sploh ne bom več imela.

LP 

(odgovor članu Brisani uporabnik)
  Neposredna povezava do sporočila: 13
6.9.2006 23:42:52   
sun123
O.k.. Pol se pa temu reče krvavitev in ne menstruacija. Pa še takrat je bila, ko bi mogla bit.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 14
7.9.2006 17:48:26   
noely
In kaj bi naj ta "krvavitev"pomenilauser posted image
Ker jaz imam namreč ta mesec podoben primer.
Menstruacija zamujala dva dni, nato tri dni samo rjavkast izcedek,
opazen le na papirju po lulanju in malenkost na spodnjicah.
Pol pa krvavitev, ki je trajala samo dva dni in ni bila močna
kot ponavadi.
A torej mislite, da bi v mojem primeru tudi obstajala
kakšna možnost, da sem noseča?
Saj vem, da boste rekle, naj grem kupit test user posted image
Ampak jaz še vseeno raje vas prej povprašam user posted image

Pozdravček vsem

(odgovor članu sun123)
Neposredna povezava do sporočila: 15
8.9.2006 13:17:10   
miška38
Ej ženske ful vam HVALA za to temo... danes sem bila že čisto obupana... user posted image
V tem vikendu (ne)pričakujem M, imam pa že dober teden topo bolečino v trebuhu, nimam krčev tako kot običajno pri M, poleg tega pa imam topo bolečino tudi v hrbtu, napete prsi, tečna sem, utrujena,... Zdi se mi,da imam 200kg!!!

Pa sem si mislila, da bi to morda bilo povezano kaj z morebitno user posted image . Naredila sem test - zjutraj z Baby check, nekaj ur kasneje pa še s First sign - ena je omenila, da ta pokaže že pred predvideno M. Žal oba sta pokazala negativno. Tako da sem res čisto na tleh saj sem upala, da nama je ta mesec uspelo. Ko pa prebiram vaše odgovore, mi majhen kanček upanja še ostaja...

Hvala vsemuser posted image , ki delite svoje izkušnje z nami...

Lep user posted image  dan!

(odgovor članu monika85)
Neposredna povezava do sporočila: 16
8.9.2006 17:36:06   
noely
Tudi meni se zraven vsega že zgoraj opisanega,
pojavlja že tri dni taka topa bolečina
v spodnjem delu trebuha, pa prsi me bolijo,
tako, da sem danes kar zavila v lekarno po
Clear blue. Zdaj pa ga ne upam naredit,
ker če bo negativen, bom strašnoooo razočaranauser posted image

(odgovor članu miška38)
Neposredna povezava do sporočila: 17
8.9.2006 17:55:07   
krista2
Miška držim zate,da zagledašuser posted image . Tudi sama sem v upanji velikega user posted image .
Mislim, da nam živčki malce delajo.

(odgovor članu noely)
Neposredna povezava do sporočila: 18
8.9.2006 21:28:32   
miška38
Hvala za dobre želje... držimo pesti druga za drugo in takoj nam bo lažje user posted image

Lep pozdravček!

(odgovor članu krista2)
Neposredna povezava do sporočila: 19
10.9.2006 23:00:03   
miška38
Žal je danes prišla user posted image . user posted image  Upanje ostaja naslednji mesec...

LP

(odgovor članu miška38)
Neposredna povezava do sporočila: 20
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Ultrazvočni pregled pri plodu s povečano n...
Pri ultrazvočnem pregledu v 18. do 23. tednu nosečnosti z natančno, usmerjeno preiskavo poskušamo odkriti, do katere mer...
7 nenavadnih dejstev o spermi
Poleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?