pravljica -> RE: Quinny + maxi cosi (9.9.2006 23:37:50)
|
sončica...vreča za lupinico je dosti krajša in je v obliki L (da se lepo prilega lupinici, je spodnji del globok, da lepo sede, zgoraj pa se zapre čez otročka...ne znam drugače napisat [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/zmeden.gif[/image]) - v glavnem, ta vreča za maxi cosi lupinico sigurno ne paše v voziček, niti v košaro...za košaro dreami vreča ne obstaja (tista od vozička je kar precej prevelika), vreča quinny pa vam po moje ne bo prišla v poštev (pri 1 letu bo otroček že hodil, ne bo več toliko v vozičku in bo dovolj, če bo oblečen v kombinezon) če že, potem kupi maxi cosi vrečo, to boste rabili kakšnih 6 mesecev...mi smo bili brez, malček je bil itak pozimi v kombinezonu (ki se je lepo odpiral spredaj po levi in desni strani, kot vreča, zato je nismo pogrešali)...v lupinici je obdan z vseh strani, pokrili smo ga že z dekico, prav tako v košari dreamy in pozneje v športnem delu, letos vreče ne bi več uporabljali, tudi če bi jo imeli še od lani sama ti predlagam takšen kombinezon, kot smo ga imeli mi...cel sprednji del se je odprl z zadrgo (1 na levi in 1 na desni strani) do konca nog - enak način kot vreča, le da ima rokave in hlačnice...če je spal v lupinici, ko smo ga prenesli na toplo (avto, trgovina ipd.), smo ga samo odprli, rokavov in hlačnic nismo slačili, uporabljali pa smo ga lahko tako v lupinici, kot v dreamiju in tudi v športnem delu...imel je tudi kapuco, na rokah zavihke, da nismo rabili rokavic, nogice pa so bile v celem (niso bili potrebni "čevlji" ali podobno)
|
|
|
|