|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   MIMO PLENIČKE
2.9.2006 10:35:25   
Tadeja
  V zadnjem času se mi je že večkrat zgodilo, da sem ponoči ali pozno zvečer, ko sem Lani popravljala odejo, ugotovila, da je polulana. Očitno se je med spanjem premetavala in je ušlo mimo pleničke.
In potem sem jo spečo princesko, pametnjakovička, sredi noči preoblekla, ji nekaj podložila in ona se je medtem skoraj čisto zbudila in potem mi je bilo žal, da je nisem kar pustila. Ampak tako mokro jo pač nisem mogla pustitiuser posted image ?!?

A ima še katera druga take nočne probleme? Kaj pa naredite?  

LP
T.

Bila sem topel veter svetlozelenih poljan
in kot žrebe brez vajeti ujeto v sončen dan.
(Saša Vegri)
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: MIMO PLENIČKE
2.9.2006 11:00:08   
Jančika_
Pri nas smo kmalu začeli ponoči čez pleničko dajati pokrivne hlačke od Štorklje, da fiksirajo plenico (body enostavno ne fiksira dovolj) in od takrat ni šlo nikoli mimo (zdaj je star dve leti). Pri tamalem (dva meseca) pa pleničko fiksiramo s povijalno plenico (nisem hotela kupovati še dveh Štrokljinih hlačk, so enostavno predrage); to se obnese enako učinkovito - mali ima ponoči isto plenico gor tudi po 12 ur, vmes 2-3x papa, pa ne gre nič mimo.

(odgovor članu Tadeja)
Neposredna povezava do sporočila: 2
2.9.2006 11:02:31   
Anonimen
Zamenjaj znamko plenic

(odgovor članu Jančika_)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
2.9.2006 11:35:13   
Tadeja
Ja, Jančika, menda bom morala res tudi jaz kupiti pokrivne hlačke od Štorklje. Kje si jih ti kupila in koliko so bile? Ker, dejansko je res, da bodiji ne držijo dovolj, za tako nočno aktivnost. Da pa jo ponoči preoblačim, pa tudi nikamor ne pridem.

Veš pettyy, uporabljam pamperske. In za čez dan mi niso še nikoli spuščale. Ampak čez dan jih itak večkrat preoblečem, noč pa traja...user posted image

(Saša Vegri)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4
2.9.2006 11:55:40   
Anonimen
tadeja,nam plenice pa niso prepustile,treba je samo prave izbrat.
Sin prespi celo noč in spi 12 ur,pa plenica nikoli ne spusti.Mi smo imeli libero,pa tudi huggies so super in dm plenice

(odgovor članu Tadeja)
  Neposredna povezava do sporočila: 5
2.9.2006 21:27:21   
Jančika_
Tadeja, poskusi še menjati znamko plenic, kot pravi pettyy, če bo to pomagalo (pri nas žal ni). Pokrivne hlačke dobiš v BC, Sanolaborju, pa še kje verjetno. Ampak stanejo okoli 4 jurje, povijalna plenica pa manj kot jurja, pa je enako učinkovita. Mi imamo Štroklje zato, ker smo pri prvem uporabljali tudi bombažne plenice. Res pa je da jih je lažje namestiti kot povijalko (no, pa sem se tudi tu že zverzirala; nikoli nisem široko povijala in sem bila prav nespretna od začetka).

(odgovor članu Tadeja)
Neposredna povezava do sporočila: 6
2.9.2006 21:54:44   
noe
Men se je to tud dogajalo pri pamperskah, pa celo posteljico želeja smo tud že mel nekajkrat.Pol smo pa zamenjali pleničke pa je vse ok,nič več spuščanja ponoči.Jaz sem ga tud za vsak sprevila in pižamo zamenjala, pa se je čist predramu in komaj zaspal nazaj. Sedaj imamo pa Lumpija al pa Hoferjeve, pa je superuser posted image

(odgovor članu Jančika_)
Neposredna povezava do sporočila: 7
2.9.2006 22:03:16   
Marogica
Tudi nam se je dogajalo, da so pamperske ponoči premočile, huggies pa ne, tako, da uporabljamo še samo huggies.

(odgovor članu noe)
Neposredna povezava do sporočila: 8
3.9.2006 10:22:29   
Jančika_
Sem zdaj prav gruntala, kako je s temi plenicami pri nas. Pri tavečjem nikoli nismo uporabljali Pampersk. Niti ne vem več, katere plenice smo na začetku največ uporabljali, menda Babylove. No, potem ko je bil nekajkrat ponoči moker, nisem hotela več tvegati pri nobenih plenicah in enostavno vedno damo čez pokrivne hlačke - so obvezna dodatna nočna opremauser posted image . Nimam pa razlage, zakaj je bil moker.

Za tamalega pa vem, v čem je problem. Ima zelo debel trebušček in če so mu pleničke prav čez trebuh, so mu okoli nogic obvezno preširoke. Če so okoli nogic vredu, mu pa zlezejo pod trebuščekuser posted image . Sploh kakšne, ki nimajo elastičnega traku, torej Pampers in Babylove (tamale cifre so brez elastike, ne vem, kako je z večjimi).

(odgovor članu Marogica)
Neposredna povezava do sporočila: 9
4.9.2006 10:37:40   
Tadeja
Veš Jančika, zdaj sem se pa tudi jaz zamislila.

Vseskozi uporabljam Pampers. In se jih držim kot pijanec plota, namesto da bi še malo testiralauser posted image . Ampak vseskozi so mi bile v redu, le zdaj so se začele nočne telovadbe in gre pol mimo. 

Sem pa v soboto kupila Hoferjeve, pa so kar solidne. Zaenkrat so zdržale, za naprej bomo pa še videli. 

Ampak nekako mi je še vedno najboljša varianta s pokrivnimi hlačkami.(!?!)

(Saša Vegri)

(odgovor članu Jančika_)
Neposredna povezava do sporočila: 10
4.9.2006 11:34:15   
diva 4
Tadeja - mi smo pri hčeri uporabljali samo pamperske , brez problema.Zato mi je bilo logično , da jih bomo uporabljali tudi pri drugem otroku.Pa kaj še!!!!!! Že v porodnišnici je bil na dve uri tako premočen , kjub širokemu povijanju.So se sestre samo čudile , kaj je zdaj to( so ga prve tri dni samo one rihtale).P a se je doma to kar nadaljevalo pa smo kupili druge plenice in še ni bil moker.UPorabljamo pa jih že 13mesecev user posted image .

(odgovor članu Tadeja)
Neposredna povezava do sporočila: 11
4.9.2006 13:18:31   
piščanc
mi smo pri tjaši ponoči uporabljali eno številko večje plenice, kot podnevi pa je tudi pomagalo

iz malega zraste veliko

(odgovor članu diva 4)
Neposredna povezava do sporočila: 12
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Čarobna zimska pustolovščina za najmlajše ...
Decembra v Kinodvor prihaja očarljiv animirani film Zimske prigode iz živalskega sveta. Pet poetičnih pravljic za otroke...
Kako organizirati nepozaben rojstni dan za...
Organiziran rojstni dan za otroke je lahko nepozaben dogodek, ki razbremeni starše in poskrbi za veselje otrok. Izberite...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?