Baucka -> RE: Zamašen nos 4 mesečnice (2.9.2006 13:42:33)
|
Hvala za hitre odgovore. Sem pa že zjutraj klicala v Avstrijo v lekarno in mi je povedala za ta Baby Luuf balzam in smo ga šli kupit, stane ubogih 3,90 EUR in smo ji ravnokar namazali prsni koš in hrbet ter pokrili s segretim (s fenom) bodijem in krpicama, tako da bo sedaj lažje dihala. Včeraj smo jo celo noč nosli v čim bolj pokončnem položaju, da je lahko dihala, spala je kar na nama. Jedla pa je tak s takšno težavo, da me še sedaj srce boli. Moram pa povedat, da sem razočarana nad Slovenskim zdravstvom. Sem klicala v našo lekarno in mi je rekla da naj ji brisačo segrejem in dam na prsni koš, da takšno mazilo ne obstaja za tako majhnega otroka. Ko sem ji rekla da v Avstriji pa obstaja pa je samo rekla "ja v Avstriji pa obstaja". Isto je tudi s temi kapljicami D3. Pri nas predpišejo, takšne po katerih šraufa in ti rečejo da to pač more otrok prerast, pri naših sosedih pa dajejo lepo takšne katere ne povzročajo bolečin. pa ti pri nas živ bog ne pove da to sploh obstaja tako kot za Baby luuf. Ne vem kako se jim takšni mali palčki nič ne smilijo. Ko se ti otrok začne najbolj odzivat in smejat, ga ti fajn s temi kaplicami nafilaš, tako da ne bi bil več tako dobre volje in ti cvili in joče celi dan, me pa pač moremo to mirno prenašat, saj je to tako koristno za otroka. Da bi nam vsaj pediatri povedali da obstaja v Avstriji boljša zdravila, katera pač moreš kupit, ker je pač naša ljuba Slovenija sto let za opicami. Hvala bogu za ta forum in vse prijazne mamice, pripravljene deliti svoje znanje, da lahko našim najmlajšim olajšamo marsikatero tegobo. Hvala še enkrat.
|
|
|
|