kje napolnit blazino za dojenje (Polna verzija)

Forum >> [Dojenček] >> Novorojenček, dojenček



Sporočilo


livia -> kje napolnit blazino za dojenje (1.9.2006 21:53:42)

Imam blazino za dojenje. Pa saj ne vem, če se ji tako reče. Tisto reč kot povšter, ki si ga podložiš pod otroka, ko ga dojiš.
No skratka, in ta moja blazina je samo polovico polna, rada bi jo pa čisto napolnila. Polnilo mi na otip zgleda kot kak riž ali zrna stiroporja. Ali katera ve, kje bi mi lahko to blazino napolnili?




milk4 -> RE: kje napolnit blazino za dojenje (1.9.2006 22:31:06)

Meni so jo napolnili, ko smo bile na masaži dojenčka-saj tudi oni imajo tam blazine.Pokliči Združenje Infant in vprašaj koliko stane (2500 sit-nisem prepričana)
lp




Taja Nagaja -> RE: kje napolnit blazino za dojenje (2.9.2006 7:43:44)

Lahko si ga napolniš sama.[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image]  Najbrž imaš za polnilo stiroporni granulat. Dobiš ga v Izolirki za Avtohišo Moste.  Res, da v velikih količinah, pa vendar,  povprašaj če lahko dobiš  manjšo količino. Če ne boš dobila, mi javi na ZS, pa ti pošljem par "litrčkov". Jaz sem ga uporabila za polnjenjenje vreč za sedenje[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/bravo.gif[/image][image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/bravo.gif[/image][image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/bravo.gif[/image]. 




Stran: [1]