Anonimen -> RE: folna kislina (3.9.2006 12:41:38)
|
Kaj pa so včasih naše mame jedle? Pa naše ginekologinje? ama nič od tega... Tak že trgovci strašijo, da je vse preventiva, ki ponavadi drago stane.. ma daj... Jaz sem dala vse preglede skozi, čisto preventivno, pa ne živim "zdravo", pa je vse kristalno. Jaz pač mislim, da so proizvajalci takih "preventivnih" stvari oz. dodatkov za zdravo telo naredili svetovno dobro reklamo in veliko denarcev služijo. Ker se vsi bojimo za zdravje, kaj šele za naše otroke. Tudi tisti, ki nismo uživali nobenih dodatkov, vključno z našimi starši pa vseeno lepo dalje živimo. Meni je to en marketinški larifari. Če ima nekdo ogromno denarja, (pa to ne leti osebno na "mi negro", je ne poznam) ga lahko zapravlja na te preventivne dodatke, mu bo zneslo, pa škodlo tudi ne bo. Če pa si bolj bogi pri denarju, komaj znese čez mesec, pa se mi pač zdi glupo trošit denar za to. Saj pravim, raje rd. pesa in ostala zelenjava, kot pa tablete. Seveda, razen, če ti doktor ne predpiše ali svetuje jemanje kakšnih dodatkov, ki jih z hrano ne dobiš dovolj. Pa še to velja za določene osebke, ne pa kar za vse ljudi. Pa da ostanem nestrokovna seveda... [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/image]
|
|
|
|