Boleč spodnji del trebuha (Polna verzija)

Forum >> [Nosečnost] >> Čvekanje v pričakovanju



Sporočilo


Naja30 -> Boleč spodnji del trebuha (1.9.2006 9:59:38)

Sem v 29t. Že kakšna dva tedna se mi dogaja, da mi zvečer trebušček otrdi in potem me vse tišči in malo neprijetno boli. Zjutraj je vse normalno, skozi dan tudi počivam. To opažam zvečer, ko grem ponavadi na sprehod ali ko dalj časa  sedim za računalnikom ali ko sem dalj časa na nogah. Bolijo pa me tudi sramne kosti, kolki in medenica.
Ampak to ni običajno otrdevanje trebuha. zvečer postane bolj trd in napet, pomaga pa samo počitek. Malo sem se prestrašila zaradi vseh teh lažnih popadkov in tega in ne vem, kaj naj naredim. Naj pokličem G ali naj samo več počivam?

Druga stvar pa je nosečniški pas. Včeraj sem ga sprobala, pa je res bilo boljše. Samo ne vem, če sem ga prav namestila. Okoli križa in pod trebuh? To je baje narobe. Če ima katera izkušnje s tem, mi lahko pomaga?




tatam -> RE: Boleč spodnji del trebuha (1.9.2006 10:12:36)

Ni panike! Tvoj [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/duda.gif[/image] je zrastel,vedno težji je in vsa ta teža ti seveda pritiska navzdol,ko si ti v pokončnem položaju.Zato pa pomaga počitek,saj takrat ne pritiska dol. Tudi mene je v 1. in 2. [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/nosecka.gif[/image] proti koncu tako navzdol pritiskalo,da sem mislila,da mi bo lepega dne vse skup ven padlo.Sramne kosti in medenico pa najhujše še tak čaka,tak da se lahko malo pripravljajo!




alja01 -> RE: Boleč spodnji del trebuha (1.9.2006 17:16:42)

No tud jst mam podobne bolečine, predvsem če daljčasa hodim ali stojim, pa sem to pojamrala moji G in pri pregledu je pojasnila, da imam nizkoležečega in, da če se bo to pojavlalo še naprej bom morala več počivati pa še na CTG me je napotila, da preveri če imam kakšne popadke. Me je pa po pregledu potolažila, da ni panike!
LP




Stran: [1]