teri -> RE: IVF, ICSI - SEPTEMBERČICE IN OKTOBRČICE (25.10.2006 13:55:32)
|
Mišek..kako te razumem,čeprav mi nismo na drugem koncu sveta mamo podoben problem.Moj je drugače iz Ce in sploh poleti se najde dosti prijatlov,ki bi prišli k nam domov-na morje.Za nekatere sem 1.čula-tako so dobri prijatli.Pol seveda je treba nardit selekcijo,da ne pridejo vsi-tudi zaradi stanovanja,ki ni majhno,ma tudi ne spet tako veliko.Tej prijatli prespijo pri nas,seveda je treba tudi kaj jest-nikoli ne prinesejo nič s sabo,al pa da bi naju povabli kam na kosilo.Ne je treba kuhat,it v trgovino,jih vozit naokoli,...Prideš domov bi rad mel mir in je polna hiša ljudi.Pol ko pa grejo moraš 1t pospravljat,pa vse rjuhe oprat,...Meni gre tudi to na živce.In se z mojim tudi zaradi tega pričkava,ker meni to gre na živce,da pridejo k nam in ne prispevajo nič.Predno pridejo jih vprašamo do kdaj bojo pri nas,pa ti rečejo npr.1t,pol pa kr meni nič tebi nič podaljšajo svoj dopust.OHHHH[sm=smiley35.gif]Kako me to razkuri!Letos smo meli enga kolega,ki ne samo da je živel 1t in pol na naše stroške,še denar smo mu mogli posodit,ker on je prišu k nam z 15000sit v žepu.Si morete mislit.Mojega sem tako nazjala,ki mu je šol posojat.Ne maram tega.Ok tistim,ki veš da ti bojo vrnili,ma ne neki lenobi leni!!In valda je mogu moj ga prejšni teden klicat in ga prosit da kdaj mu bo vrnil denar. Sem se kar razpisala ma mene ta tema razkuri.Pa da ne bo pomote,ko pride njegova familja me ne moti,ker so res ok.Pa tudi,če večino stvari midva kupiva,ker oni majo denarno stisko.
|
|
|
|