Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: avgustovki štejema dneve septembra 1.9.2006 22:05:52
|
|
|
|
Anonimen
|
Aja, tistim, ki pa so že rodile pa seveda iskrene čestitke in veliko veselja z njihovimi malčki
|
|
|
|
RE: avgustovki štejema dneve septembra 2.9.2006 8:01:18
|
|
|
|
Anonimen
|
Fantje so lenobe! Naš je zamujal 9 dni. Ni čudno, da potem pravijo, da je mamin sinček.
|
|
|
|
RE: avgustovki štejema dneve septembra 2.9.2006 8:04:54
|
|
|
|
Tanyka
|
Zgleda, da res danes se zares čudno počutim mogoče pa bo kaj.upam,ker sem že čisto na koncu z živci. Glava me boli, da je za znoret-to pomoje dela psiha.
|
|
RE: avgustovki štejema dneve septembra 2.9.2006 13:58:55
|
|
|
|
tatam
|
Mknuple 1:moram sočustvovat s tabo!!Prvič sem rodila 8 dno po PDP in vem kaj prestajaš...Vojna živcev!!!Želim ti čimprejšnji odhod v porodnišnico ,hitro vrnitev in predvsem zdravega !!!
|
|
|
|
RE: avgustovki štejema dneve septembra 2.9.2006 14:29:55
|
|
|
|
Tanyka
|
To je res prava vojna živcev.Jutri imam ko -najkasneje v sredo pa bom tudi jaz rešena.
|
|
RE: avgustovki štejema dneve septembra 2.9.2006 14:34:07
|
|
|
|
x_srečka_x
|
Danes je tudi moj dan roka, pa še nič ne kaže na to da bi se ji kaj mudilo ven...te čisto razumem kako težko čakaš Držim pesti da bo čimprej...
|
|
|
|
RE: avgustovki štejema dneve septembra 2.9.2006 15:19:37
|
|
|
|
Strawberrie Cherrie
|
Piščanček: No, čestitke za tale +1kg samo... - sicer pa, kolikor te jaz na videz vidim, tut ko si imela ful buššššii, jih pomojem nisi mela več kot pa +5 - najbolj si mi bla pa všeč v uni pikčasti oblekci - VSAKA TI ČAST! MKnuple1: Ne se sekirat- nekdo mora biti zadnji - mogoče boš pa FENOMEN in boš prišla v Guinnesovo knjigo rekorodv - menda so rekordi še kr fajn plačani - JOKE - sicer pa, želim ti velik sreče pa eno zate in za tvojga pobiča - jst navijam, da bo fant, če še niste ravno 100% - sicer pa - imaš ime že izbrano???
|
|
|
|
RE: avgustovki štejema dneve septembra 2.9.2006 15:24:52
|
|
|
|
Tanyka
|
Ja ziher smo da bo fant ker je to potrdilo devet različnih ginekologov.RENE bo.
|
|
RE: avgustovki štejema dneve septembra 2.9.2006 15:28:11
|
|
|
|
Strawberrie Cherrie
|
9? Uf madona - tole je pa številka za potrditev RENE - ful lepo ime.... Men sicer eno izmed ožjih izbranih, sam nažalost neb pasu k priimku Zdej pa še nekako izbiram za svojega pobiča, pa sem mal firbčna
|
|
|
|
RE: avgustovki štejema dneve septembra 2.9.2006 15:35:35
|
|
|
|
Jacqueline
|
mknuple1 želim ti lep porod in da boš čimprej lahko objela malega Reneja!!! Pa komaj čakam na slikice tega težko pričakovanega lepotca. Lp, Jackie
|
|
|
|
RE: avgustovki štejema dneve septembra 2.9.2006 16:17:37
|
|
|
|
Tanyka
|
Ja zdaj sem že stara znanka v porodnišnici in vsakič ko pridem je drugi ginekolog pa vsak ima kaj svojega za dodat tak da ni na konci kuhana juha ampak pečen"šmorn" .Ja slikice tud bojo.Definitivno bo pa Rene,ker sma hčeri tako rekla in zdaj je ona tista ,ki ne odstopa od tega imena.
|
|
RE: avgustovki štejema dneve septembra 2.9.2006 21:36:59
|
|
|
|
piscancek
|
london-paris, a se midve poznava? a si iz sg-ja, če si se mi javi, pa lahk kako kdaj rečema, če ti je seveda do tega.
< Sporočilo je popravil piscancek -- 2.9.2006 21:40:56 >
|
|
RE: avgustovki štejema dneve septembra 3.9.2006 0:29:33
|
|
|
|
Naja30
|
mknuple, tudi jaz ti želim čim prejšen odhod po svojega
|
|
|
|
RE: avgustovki štejema dneve septembra 3.9.2006 8:09:54
|
|
|
|
Tanyka
|
Danes grem na ko in če me ni nazaj, veste kje sem-kaj že ni čas?
|
|
RE: avgustovki štejema dneve septembra 3.9.2006 18:11:21
|
|
|
|
Strawberrie Cherrie
|
piščanček: menda na videz, ja Sam sem ful pozn pogruntala katera si
|
|
|
|
RE: avgustovki štejema dneve septembra 3.9.2006 19:18:19
|
|
|
|
Naja30
|
mknuple je pa zgleda šla rodit!
|
|
|
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?